Facebook

Lyngø har stor tro på sejr mod Sydvest

Lyngoe_kamp_web.jpg
20-09-2018

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC spillede sig i midtugen op på en førsteplads i tabellen med en flot 4-0 sejr ude over Tarup/Paarup IF. Nu gælder det om at forsvare førerpositionen ude mod FC Sydvest.

Selvom kampene kommer tæt, er det ikke træthed, der præger Jammerbugt FC spillerne. Tværtimod er humøret højt og spillelysten stor. Det gælder også hos Jammerbugt FC’s forsvarspiller, Nikolaj Lyngø, der i 4-0 sejren i den seneste kamp lagde flot op til to af Sead Gavranovic’s mål.

Den lange Lyngø har vist god form under sit lejeophold fra AaB og Superligaen. Dog erkender midterforsvaren, at han fortsat er ny i 2. divisionsregi og at han inden ugens forberedelser derfor ikke har det store kendskab til weekendens modstander. Han har dog tro nok på sit mandskabs evner til at se mission tre point kan lykkes igen.

- Om vi er top- eller bundhold, så skal vi bare vinde alle kampe. Nu kender jeg absolut slet ikke FC Sydvest, så jeg tænker, at vi skal spille vores spil, og så vinder vi også den, lyder det lidt kækt fra den høje midterforsvarer, der dog har spillet fodboldkampe nok på højt niveau til at vide, at sund respekt for en modstander sjældent skader, hvilket hans uddybning også afslører.

- Selvfølgelig er det tabellen, det handler om, og vi vil gerne ligge, hvor vi gør. Men spiller vi vores spil, og ikke kun koncentrerer os om modstanderne, så vinder vi kampene. Vi har fundet ud af, at vi sagtens kan være med de andre.

Lyngøs gå-på-mod vidner om en spiller, og en trup i det hele taget, der er fuld af selvtillid og har lyst til mere. Formen er opadgående og det samme er placeringen i tabellen. Og på spørgsmålet om holdet er på vej mod noget større, lyder svaret;

- Jamen det må jeg bare sige ja til, for det tror jeg, at vi er.

Nu skal Nikolaj Lyngø dog først igennem både video og taktiske træninger med fokus på FC Sydvest, så kendskabet kan øges inden weekendens komme. Ambitionerne rækker langt, men fokus holdes på en kamp ad gangen.

Jammerbugt FC tager udfordringen op mod FC Sydvest lørdag d. 22. september kl. 15.00 på BankParken Tønder.