Facebook

Målet er meget klart: Sejr!

adf7dc9516964168f73411a5a2eb1451.jpg
02-10-2014

Af Thomas Jansen

Når Jammerbugt FC lørdag løber på banen mod Ringkøbing IF er det med en eneste ting i sigte, og det er sejr. Nu skal der tre point på kontoen igen.

De sidste fire divisionskampe har ikke kastet fuldt pointudbytte af. Det er blevet til tre nederlag og en enkelt uafgjort. Det har kostet placeringer i tabellen, hvor de blåblusede ellers har ligget lunt ovenpå en god sæsonåbning. Stillingen er tæt, men der skal point på kontoen meget snart og gerne allerede lørdag, hvis kontakten til toppen skal holdes inden for rækkevidde.

Der er derfor blevet trænet hårdt og i samme ombæring sørget for kamptræning til reserverne, så alle holdes skarpe. Tirsdag aften var Thisted FC således på besøg, her blev det heller ikke til sejr, idet Thisted FC vandt 2-0, men lige i denne sammenhæng var det mindre vigtigt.

- Den kamp var jeg meget tilfreds med. Det handlede på ingen måde om resultatet. Det var ikke vigtigt. Det handlede om kamptræning og udvikling, og det var der masser af. Det var en rigtig god kamp på et højt niveau. Så den kamp var jeg glad for, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som ser frem mod weekenden med et helt andet fokus. Et fokus som er fuldt ud rettet på resultatet, og nærmere bestemt på sejr.

- Det kan siges meget kort og kontant – sejr. Det er det eneste det handler om på lørdag. Vi skal simpelthen til at vinde igen. Vi skal have marginalerne på vores side igen, fremhæver Bo Zinck, som har måttet gå frustreret fra banen de seneste gange, men som også har bevaret troen på at det vender igen.

- Efter en god start på sæsonen, er vi nu uden sejr i fire divisionskampe, og senest i en svær udekamp i Næstved førte vi til langt ind i 2. halvleg, men på et enkelt minut blev det hele vendt på hovedet og vi endte med at tabe kampen.  Marginalerne har ikke været med os. Det skal vi have lavet om på, og det kan vi gøre ved at fortsætte med at arbejde hårdt. Det har vi gjort hele tiden, men vi skal arbejde endnu hårdere nu, hvor tingene ikke går vores vej. Gør vi det, har jeg en stor tro på at vi kan få sat en stopper for denne dårlige stime, også allerede i lørdag, siger cheftræneren, som samtidig er opmærksom på at det vil kræve en dedikeret indsats at få det til at ske.

- Vi skal dog imod et godt hold. Ringkøbing IF vil altid være en hård kamp. De er fysisk meget stærke, men formår også at spille en god gang fodbold. I det hele taget har Ringkøbing en god og bred trup. De har fået en god start og er generelt godt med som klub i det hele taget. Men heldigvis har vi vores hjemmepublikum i ryggen, og hvis vi alle er der fra start, tror jeg fuldt og fast på en sejr. Men det bliver en herre fight og der kommer tryk på, men vi føler os klar og vi vil have den sejr. Intet mindre!, understreger Zinck inden lørdagens særdeles spændende opgør, som fløjtes i gang kl. 15.00 d. 4. oktober.

Vi ses på Sparekassen Vendsyssel Arena!