Facebook

Målmandsdebutant klar på at gentage succesen

Emil_Kobberup.jpg
22-03-2018

Af Thomas Jansen

Premieresejren bragte stor glæde til Jammerbugt FC lejren, men det var kun det første af mange kampe om point. Armene er derfor for længst nede igen.

Nu handler det om næste opgave, og den hedder Middelfart Boldklub på hjemmebane – eller næsten hjemmebane. Som tidligere annonceret er kampen grundet baneforhold flyttet til kunsgræsbanen ved Ingstrup Efterskole, hvor et brag af en kamp venter i forårets anden runde.

- Det kommer til at blive en utrolig vigtig kamp i forhold til at holde sig til i rækken. Ligesom som mod Frem, bliver det en rigtig god styrkeprøve. Jeg forventer en kamp med utrolig meget nerve og intensitet, en kamp som kommer til blive underholdende at overvære, forudser Jammerbugt FC’s nye keeper, Emil Kobberup, der fik sin Jammerbugt FC debut i netop forårspremieren – og her holdte han buret rent.

- Det var super fedt at få debut, og så endda med et clean sheet, stråler målmanden, der tidligere har repræsenteret Skive IK. Ingen tvivl om debuten har været god for den unge keeper, der har arbejdet hårdt siden han i vinterpausen tjekkede ind i den blå lejr.

- Det har været en lang opstart, så det var dejligt, at det kulminerende med en startplads og tre point, slår Emil fast, inden han ser tilbage på forløbet af debutkampen.

- Vi spillede en rigtig fornuftig kamp, hvor forholdene gjorde det svært at spille poleret fodbold. Det blev derfor mere en arbejdssejr, hvor vi som hold stod rigtig solidt defensivt, forklarer Emil Kobberup og fortsætter;

- Det er super positivt, at vi starter med tre point og at vi holder nullet. Det giver en god stemning og noget at bygge videre på frem mod resten af foråret. Og så var det vigtige point i forhold til at holde sig til i en uhyggelig tæt række, slutter Kobberup, mens handskerne påføres og fugtes. Målet er igen tre point og et clean sheet, når oprykningsaspiranterne fra Middelfart Boldklub kommer på besøg.

Der er kick off i Ingstrup kl. 15.00 lørdag d. 24. marts.