Facebook

Målmandstræner må takke af

Nicolaj_Schaumann_-_web.jpg
25-06-2014

Af Thomas Jansen

Når den ny sæson lægger fra land efter sommerferien, bliver det uden målmandstræner Nicolaj Schaumann, som har måtte sige stop.

Det er jobbet som skolelære, der ikke længere kan forenes med de mange timer på træningsbanen i Jammerbugten, og derfor må målmandstræneren nu takke af, trods det at både klub og Nicolaj gerne havde fortsat samarbejdet. 

- Det er et ærgerligt stop, for Nicolaj har lavet et godt stykke arbejde. Han er et godt menneske, er dedikeret og faglig dygtig, men det har desværre vist sig svært at passe ind under de nye forhold i Nicolajs job som skolelære, fortæller cheftræner Bo Zinck, som lader døren stå åben, hvis Nicolaj igen skulle få mulighed for at tilslutte sig det sportslige set up i klubben.

- Jeg håber vi kan finde en anden rolle til Nicolaj i klubben. Han har passet godt ind og forhåbentlig bliver det til et gensyn når tiden er rigtig til det.

Et gensyn er også på ønskelisten hos Nicolaj Schaumann selv, som har været meget tilfreds med sin tid i Jammerbugt FC.

- Det har været en dejlig klub at være i og jeg har været glad for et godt samarbejde med keeperne såvel som det øvrige trænerteam. Det har været utroligt spændende og lærerigt, og det har givet mig meget både fagligt og menneskeligt, som jeg nu tager med videre, fortæller Nicolaj, der fremover altså kun skal undervise skolebørnene og ikke Jammerbugt FC’s keepere.

- Det er ikke med min gode vilje at jeg stopper. Men på grund at mit job som skolelære og den nye skolereform, så er tiden ganske enkelt ikke til det længere desværre, forklarer Nicolaj, som kommer til at savne både træningsbane og alt det andet omkring den.

- Det har været både sjovt og spændende at være en del af det her, også alle de mange ildsjæle i og omkring klubben, har været en fornøjelse at opleve. Der foregår et stort frivilligt arbejde, og i det hele taget, er det en dejlig klub med et godt fællesskab, slutter Nicolaj Schaumann mens det ringer ud i Jammerbugt FC og ind i klasseværelset. Jammerbugt FC fællesskabet vil være klar til at byde ham velkommen på ny, når tiden tillader det.