Facebook

Forrygende start på sæsonen, da Blokhus FC hentede sejr i Aarhus

Jeppe Ø.jpg
07-08-2010

(Foto: Jeppe Østenkær var skarp og bedst mod storebrors hold)

 

Aarhus Fremad   -   Blokhus FC   2-3  (1-1)

1-0 Lennart Kruse  16. min

1-1 Jeppe Østenkær  44. min

1-2 Jeppe Østenkær  56. min

1-3 Nickolaj Thomsen  57. min

2-3 Ruben Nygaard  72. min

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Esben Sørensen (Ind: Søren Reese), Andreas Damgaard, Jonas Westmark, Kasper Stiller

Midtbane: Micky Malling Jensen, Malthe Nygaard, Peter Tranberg, Christian Overby (Ind: Nickolaj Thomsen)

Angreb: Jeppe Østenkær, Muhammed Akinci (Ind: Rasmus Christiansen)

 

På bænken: Niels York, Rasmus Christiansen, Søren Reese, Nickolaj Thomsen

 

Af Torben Pedersen

Lad det være sagt med det samme. Det er absolut ikke hver dag at Blokhus FC hiver samlige tre point, når Aarhus Fremad er modstanderen på modsatte banehalvdel. Men hvornår har Blokhus FC egentligt seneste vundet mod Aarhus Fremad?... Hvis jeg nu siger at datoen var den 7. August, ville de fleste jo tro at undertegnede var overtroisk, men det er nu engang sandheden, for senest vi slog drengene fra Riisvangen, var tilbage i 2004, på netop datoen den 7. August! - Sikker dog en skæbne!

Nu må man så bare håbe at det kan lade sig gøre fremover at spille mod Aarhus-klubben på denne dato, for det er der tilsyneladende held med. Det var samtidig den 4. kamp i træk mod Fremad, hvor vi hev point, eftersom de seneste tre kampe er endt uafgjort.

Aarhus Fremad startede ellers bedst i dag, og kunne scorer sæsonens første mål i det 16. minut, da altid målfarlige Lennart Kruse bragte Riisvangen Stadion i kog.

Men Østenkær ville det anderledes denne gang - Og der er vel at mærke tale om Jeppe Østenkær! Lillebror sørgede nemlig for at opnå mest mulig tillid hos den nye cheftræner Søren Kusk, da han kort før pausen udlignede til 1-1, imens kunne storebror Rasmus for hjemmeholdet tygge lidt på den.

Og som om det ikke var nok, så gjorde selvsamme Østenkær skaden endnu værer for hjemmeholdet, da han efter 9 minutter af 2. halvleg bragte Blokhus FC foran, for en sjælden gangs skyld på det legendariske Riisvangen Stadion, der har huset så mange store kampe gennem tiden. Men historikken stopper ikke her, for var chokket ikke trægt ind hos de Gul & Sort-stribede, gjorde det sikkert minuttet efter, da Nickolaj Thomsen øgede til 3-1 på måltavlen, mens lydniveauet dalede blandt hjemmeholdets tilskuere.

Men spænding er på det nærmeste en garanti, når de to mandskaber mødes. Og derfor var underholdningen heller ikke slut endnu.

Den lynhurtige Ruben Nygaard satte ny spænding i kampen, da han med 18 minutter igen reducerede til 2-3 i en situation der aldrig burde have givet mål. Bolden blev nemlig slået i mål direkte med hånden, så Søren Kusk røg helt i det røde felt på bænken. Men dommeren godkendte ufatteligt nok målet og bortviste samtidig Søren Kusk for protester, og dermed var der mega pres på de unge Blokhus FC spillere, som nu skulle stå den officielle manddoms-test, og de gjorde de med stor overbevisning, da de for første gang i 6 år, var med til at sikre klubben en sejr mod Aarhus Fremad. Oven i historien skal også nævnes, at Blokhus FC måtte spille de sidste 5-8 minutter med kun 10 mand, da Kasper Stiller blev skadet på et tidspunkt hvor alle udskiftninger var brugt. Også den nye højreback Esben Sørensen udgik af kampen, ligesom Christian Overby måtte trække sig allerede i pausen med en skade. 

Så på nogen måder kan man måske kalde sejren en dyr en af slagsen, men så sandelig også lige så vigtig. Det "Nye" unge mandskab har dermed allerede lagt en smule pres på sig selv, ikke mindst forventnings-pres fra det kræsne hjemmepublikum på Jetsmark Stadion, da man besejrede et formodet tophold i divisionen denne sæson, i først kamp, og samtidig på udebane.

Og hvilken start på sæsonen, som samtidig sender holdet på rækkens 1. plads, hvor der kun mangler en spillet kamp i denne runde. Det er Holstebro der i morgen tager imod et andet formodet tophold, nemlig nedrykkerne fra Brabrand.

Allerede på tirsdag skal drengene dog på den igen i landpokalturneringen, så der bliver ikke tid eller plads til at hvile på de så berømte laurbær. Det er iøvrigt ambitiøse Aars FC fra Jyllandsserien der tager imod tirsdag aften, og den kamp kan du læse meget mere om den kommende uge.

Til aller sidst skal lyde kæmpe tillykke til hele holdet, og ikke mindst den nye cheftræner Søren Kusk, der allerede er igang med at få fodboldfeberen til at rase i Blokhus!