Facebook

Målscorer Sonny Jakobsen sætter point over mål

24be1eecebb868ec10d2c0757f483379.jpg
15-04-2014

Af Thomas Jansen

Da Jammerbugt FC i seneste runde slog lokalrivalerne Thisted FC med 2-0 på hjemmebane var Sonny Jakobsen manden med målene.

Den rolle har den unge Jammerbugt FC angriber spillet mange gange tidligere denne sæson, hvor det foreløbigt er blevet til 13 scoringer. Indtil videre kun overgået af en enkelt spiller i 2. division vest, topholdet Skives Anders Hostrup, som har 18 fuldtræffere.

Selvom Sonny Jakobsen, som en angriber skal og bør, glæder sig over sine mål, er det tydeligt, at det er holdets bedste der kommer i forreste række hos den blå bølges nummer 9, da snakken falder på den gode sejr over Thisted FC.

- Jeg synes det var et tæt opgør hele vejen igennem. Vi gav ikke rigtig nogle store chancer væk og at spille sig helt igennem blev aldrig en rigtig succes for dem. Så det var dejligt vi fik vores første sejr i foråret. Lad det bare fortsætte, siger Sonny Jakobsen, som først og fremmest fokuserer på holdets præstation inden han beskedent tilføjer;

- Som angriber er det altid dejligt at lave mål, så det var dejligt at komme på måltavlen. 

På måltavlen skulle Jammerbugt FC og Sonny Jakobsen også meget gerne komme i næste runde, hvor Aarhus Fremad venter på udebane, og her skal der nye tre point i hus, hvis det står til Jammerbugt FC angriberen.

- Jeg vurderer vores chancer som gode hvis vi spiller op til vores bedste. Vi skal i hvert fald til Århus for at vinde og hente 3 point, understreger Sonny, inden han sætter ord på målet for resten af foråret.

- Vi ligger fire til fem klubber som kan nå 3. pladsen, så det ser jeg gerne bliver os når sæsonens sidste kamp er spillet. På det personlige plan handler det om at jeg bliver ved med at lave mål og udvikle mig som fodboldspiller.

Vi håber Sonny Jakobsen fortsætter med scoringerne i Påskens kampe og at det bidrager til at par Jammerbugt FC sejre. Næste af slagsen skal forsøges hentes i hus nu torsdag d. 17. april kl. 15.00 ude mod Aarhus Fremad.