Facebook

Mads Larsen forlænger med Jammerbugt FC

_DSC7525.jpg
20-06-2017

Af Thomas Jansen

Trods sine blot 20 år er Mads Larsen fast mand på venstre backen på Jammerbugt FC’s 2. divisionsmandskab, og det har han tænkt sig også at være de kommende to sæsoner.

Jammerbugt FC og den unge back fra Pandrup har nemlig lagt yderligere to år til et samarbejde, der strækker sig mange år tilbage – ja helt tilbage til starten i de yngste fodboldrækker.

- Jeg har nu været en del af førsteholdstruppen i to og en halv sæson og personligt synes jeg, at jeg har udviklet mig rigtig meget. Jeg er endnu ikke fyldt 21, så jeg har selvfølgelig masser at lære endnu og jeg er sikker på Jammerbugt FC også fremover kan bidrage til det, siger Mads Larsen, som ikke mindst har udviklet sig mærkbart i det netop afsluttede forår – en udviklingskurve, Mads forventer at fortsætte i den nye sæson.

- Jeg er sikker på Bo Zinck kan hjælpe mig i den rigtige retning, på samme vis som Lars og Martin har gjort det sidste halve år, hvor jeg virkelig synes at jeg har udviklet mig.

Derfor er jeg rigtig glad for at have forlænget med klubben, fortæller den lokale Jammerbugt spiller, der for to sæsoner tilbage lige nåede at træne sit første halve år af seniorkarrieren under netop Bo Zinck. Nu ser Mads frem til genforeningen og en ny sæson, hvor målet er at komme med i oprykningsspillet.

- Bo kender klubben og langt de fleste spillere i forvejen, så jeg regner ikke med, at der bliver de store indfasningsproblemer, og målsætningen for den kommende sæson skal helt klart være at blive en del af oprykningsspillet, hvor jeg synes, at vi hører til. Vi har en forholdsvis ung trup med masser af talent og vi skal være i stand til at løfte os sæson efter sæson. Så hvis holdet holdes nogenlunde intakt og måske endda med et par forstærkninger, ser jeg rigtig gode muligheder for at ende i top fire efter sommerferien, lyder det målrettet fra den unge Jammerbugt FC spiller, mens tilbagevendte Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, ligeledes ser frem til at genoptage samarbejdet.

- Mads er en lokal, loyal og dygtig spiller, som jeg er meget glad for vil fortsætte i Jammerbugt FC. Faktisk er Mads jo en fantastisk historie, idet han har været igennem hele klubbens ungdomssystem og siden sidst jeg var i Jammerbugt FC, har han bidt sig godt og grundigt fast i startopstillingen. Med Mads har vi en meget dygtig venstre back og han er et godt eksempel på det gode ungdomsarbejde, der laves i klubben. Der er masser af potentiale at bygge videre på – det gælder både for Mads og for ungdomsarbejdet generelt, siger Bo Zinck, som forventer Mads Larsen bliver den første i rækken af forhåbentlig mange flere forlængelser forud for den kommende sæson.