Facebook

Mads Steffens klar til at tørne ud for Brumbassen

Brumbassen_og_Mads_Steffens.jpg
14-09-2017

Af Thomas Jansen

En skulderskade har holdt Jammerbugt FC’s nye spiller, Mads Steffens, på sidelinjen her i starten af sæsonen. Nu er den tidligere Vejgaard spiller heldigvis på vej tilbage i topform, og det bliver der brug for, både på og uden for banen.

Den unge spiller skal udover at give den hele armen på fodboldbanen nemlig også starte i nyt job, når han d. 1. oktober bliver en del af vuggestuen Brumbassen i Pandrup, hvor Jammerbugt spilleren skal indgå som pædagogmedhjælper i et barselsvikariat. 

Gitte Bach, der er pædagog og indehaver af Brumbassen, står klar med åbne arme til at tage imod Jammerbugt FC spilleren. Det er nemlig ikke første gang hun samarbejder med Jammerbugt FC. Mads tager således over fra den tidligere Jammerbugt FC spiller og træner, Martin Pedersen, som har været i Brumbassen gennem tre år.

- Mads bliver som pædagogmedhjælper en fast del af vores hverdag, som blandt andet byder på leg med børnene både inde og ude, at lave kreative ting med børnene, cykle ture på vores Christiania-cykler til bl.a. Gateway og stranden, fortæller Gitte Bach og tilføjer med et smil;

- Mads kommer i det hele taget til at indgå på lige fod med vi andre, også hvad angår rengøringen, som vi selv står for.

Så ganske som på fodboldbanen bliver der brug for både kreativitet og arbejdsomhed. Noget Gitte Bach oplever Jammerbugt FC spillerne har.

- Grunden til jeg igen har valgt en Jammerbugt FC spiller som barselsvikar er bl.a. at inden for vores område er det rigtig godt med en herre. De tumler og leger med børnene på en anden måde end os kvinder gør. Derudover er det samtidig en god hjælp for klubben, som får mulighed for at tilbyde spillerne nogle ekstra muligheder. Jeg kan kun anbefale andre erhverv at gøre det samme. Det er en god støtte for klubben og det er nogle friske og dygtige unge herrer.

Mads Steffens selv ser ligeledes frem til sin nye hverdag og fremhæver netop en positiv start i klubben udenfor banen, selvom det har været knapt så godt inde på banen grundet skaden.

- Udenfor banen har det været en nem start. Det er nogle fine fyre, som spiller i Jammerbugt FC, hvilket har gjort det nemt at falde til. Derudover er jeg blevet taget rigtigt godt i mod af folk i og omkring klubben, så på de parametre kan jeg ikke klage, fortæller Mads Steffens, som er opvokset på en lille gård mellem Silkeborg og Viborg.  Nu hedder det Pandrup, Jammerbugt FC og Brumbassen.

- At jeg har fået et job i Brumbassen, er jeg utrolig taknemlig over. Jeg glæder mig til at komme i gang, og få en hverdag op at køre. Gitte har været så sød, at strikke en god vagtplan sammen, således det passer med, at jeg kan tage direkte fra Brumbassen og til træning efterfølgende, og det er selvfølgelig en stor hjælp for mig, forklarer Mads Steffens, og lover at gemme lidt af sin kreativitet og arbejdsomhed til fodboldbanen.

- Selvom jeg ikke selv har haft mulighed for at bidrage inde på banen, har det været fedt og se den måde drengene er gået til kampene på, hvilket har kastet en masse point af sig, og en placering som tophold. Netop det var grunden til at jeg i sommers valgte og sige ja til at spille heroppe, fordi ambitionerne er at være et tophold, forklarer Mads Steffens og runder af med et kig frem mod kommende modstander.

Efteråret har resultatmæssig været fantastisk, med kun et tabt kamp, hvor hele holdet havde en skidt dag. Dog har vi slet ikke toppet endnu, og det betyder bare at vores hold vil blive stærkere og bedre fra uge til uge. Nu er vi halvvejs i gennem efteråret efter dagens kamp, hvilket betyder, at vi har syv kampe tilbage, hvor vi skal ud og jagte en sejr i alle sammen, således at vi kan styrke vores position, nu og til foråret.

Og det ville da også være sjovere at bruge vinterpausen på, at kunne fortælle alle børnene i Brumbassen, at man ligger helt nr. 1. Mon ikke det giver lidt ”street credit” i blandt vuggestuens yngste.