Facebook

Manglede den sidste skarphed i sæsonens første hjemmekamp

Byskov_i_knae.jpg
13-08-2018

Af Augustin Akena (praktikant hos Jammerbugt FC) 

Den sidste skarphed manglede, da Jammerbugt FC spillede sæsonens første hjemmekamp mod Aarhus Fremad. 
Begge hold måtte nøjes med 1-1 i anden spillerunde i 2. divisionen.

Det var en regnfuld lørdag med grå skyer, da drengene fra Jammerbugt FC inviterede gæsterne fra Aarhus Fremad. Det blev ikke til en, kamp hvor Jammerbugt FC skulle have nappet alle tre point, selvom chancerne var der. 

Det første kvarter af kampen havde gæsterne mest af spillet, og formår endda også at komme foran 0-1 med en scoring lige uden-for feltet. Jammerbugt FC var meget afventende i de første kvarter, men kort inde i anden halvleg udlignede Zander Hyltoft med hovedstøvsscoring til 1-1, og herfra skulle man have troet at drengene ville hive alle tre point hjem, da de pressede Aarhus Fremad helt i bund i over 70 minutter.

- Det var en kamp, som jeg synes vi skulle have vundet set over 90 minutter. Vi spiller 20 dårlige minutter, set over 75 minutter så dominerer vi dem fuldstændig, og 1-1 det synes jeg er misvisende. I det første kvarter af kampen var vi ikke gode nok med bolden, og vi ramte slet ikke hinanden, vi spiller generelt med dårlig intensitet, men efter en 20-25 minutter, der begynder vi at få fat i det og vinder vores dueller og anden bolde. Hvis vi kan arbejde videre med de sidste 75 minutter, så skal vi nok vinde mange kampe i år.   Vi havde en hel masse hjørnespark i feltet, som vi ikke var gode nok til at udnytte. Vi skal have scoret nogle flere mål, hvis vi ikke gør det, så bliver det i hvert fald svært. Lød det fra midterforsvaren, Nikolaj Lyngø, som også havde hans hjemmedebut fra start. 

Det blev ligeledes til en kamp, hvor midterforsvaren Søren V. Pedersen måtte løftes ud af banen pga. af en skade, hvilket betød at Søren Astrup måtte erstatte ham, da der var spillet 63 minutter. 

- Jeg synes, vi står med en mærkelig føles efter den her kamp, jeg synes vi skulle have vundet. Vi står med to kampe og to point, mod to gode hold og vi kunne ligeså godt stå med to kampe og seks point. Alligevel er der mange ting, jeg tilfreds med, men vi mangler den sidste skarphed i at få gjort tingene færdig inde i feltet. Jeg synes vi fysisk ser gode ud, defensivt ser vi gode ud, og vi skaber chancer. Vi mangler det sidste og det skal vi have fundet frem til på søndag i en svær udebane nede i Ringkøbing. Der skal tre point på kontoen. Det er de små ting, især på den offensive afslutningsdel, der skal vi have mere med. Men ellers, så er der rigtig mange ting, som drengene gør rigtig godt, og det skal vi selvfølgelig holde fokus på. Vi skal starte kampene ligesom vi gjorde nede i Brabrand, hvor vi kommer rigtig stærkt ud, som vi også startede anden halvleg. Men det er små ting der gør at vi ikke står med tre point i dag. Det er tæt kampe, som små marginaler der afgør det her og dem skal vi opsøge fem procent mere, så ser det rigtig godt ud. Så jeg er fortrøstningsfuldt, lød det fra Jammerbugt FC cheftræner efter kampen, som bar præg af de små margina-ler og skarpheden. 

Og på søndag d. 19. hedder det Ringkøbing, hvor Jammerbugt FC på udebane, skal møde et af topholdene. Der er kickoff klokken 14.00 på Green Arena. Efterfølgende så venter sæsonens første lokalebrag onsdag d. 22. august klokken 18.30 mellem Jammer-bugt FC mod oprykkerne Vejgaard B.