Facebook

Marc P klar til forårets 12 finaler

Marc_P.jpg
17-03-2012

Af Thomas Jansen

Den lynhurtige back Marc Pedersen er efter skiftet fra AaB sidste sommer faldet godt til i Blokhus FC og er nu mere en klar til forårets kampe.

Blokhusfc.dk benyttede spillertruppens friweekend til at stille Marc 5 hurtige spørgsmål om den første tid i klubben samt om det kommende fodboldforår.
 
Du har været i klubben siden sommeren 2011 - hvordan er du faldet til i klubben?

- Jeg føler, at jeg er blevet taget rigtig godt imod af både spillere og trænere, så det har klart været med til, at det har været nemt at falde til. Generelt er det en stor fornøjelse at komme i klubben og opleve det fantastiske sammenhold der er samt at mærke opbakningen fra lokalbefolkningen til kampene.

Hvordan synes du den første tid i klubben er forløbet rent sportsligt for dig personligt?

- Efter en kort tilvænningsperiode, hvor jeg skulle bruge lidt tid på at falde til i et nyt træningsmiljø, både sportsligt og mentalt, fik jeg gennem mine præstationer på banen vist, at jeg bestemt kan være med på 1. divisionsniveau. Endvidere er jeg selvfølgelig glad for, at Kusk har givet mig masser af tillid og brugt mig i start 11'eren i 14 ud af 15 kampe, hvilket var det overordnede mål med mit skifte. Jeg har haft behov for mere fast spilletid, for at videreudvikle mig som fodboldspiller.
 
Det er et meget langt opstartsforløb i år – hvordan er den er forløbet frem til nu?

- Den er vel forløbet som man havde forventet. Som fodboldspiller er opstartsfaser aldrig det sjoveste og denne gang har bestemt ikke været nogen undtagelse. Men selvom det er en hård periode, hvor det fysiske aspekt er i fokus, har det været en nødvendighed i forberedelserne til sæsonen. I den forbindelse har det selvfølgelig været vigtigt, at få dosseret træningsmængden og træningskampene rigtigt, men det synes jeg trænerstaben har håndteret perfekt, så nu glæder jeg mig ekstra meget til sammen med resten af truppen, at spille om point igen.  

Nu har I friweekend, men næste weekend er der fuldt program med træning og kamp – hvad forventer du af denne træningsweekend?

 - Jeg forventer, at det primære fokus for træningsweekenden vil være på det taktiske plan, da vi så småt nærmer os turneringsstart. Derfor er det vigtigt, at få vores spilkoncept og indbyrdes aftaler på plads. Endvidere kunne det tænkes, at der vil komme et eller flere sociale tiltag på programmet.   

Endelig skal jeg høre dine forventninger til foråret – både på det personlige plan samt for holdet generelt?

- Først og fremmest er det holdet, der kommer i første række og det altoverskyggende mål hedder overlevelse i 1. division, så vi kan sikre at Blokhus FC også spiller i landets næstbedste række efter sommerferien.

Det bliver med garanti 12 finaler for os, som kommer til at kræve benhårdt arbejde af alle mand i samtlige kampe, for der er ikke plads til udsving i denne række.

Personligt har jeg en forventning om, at jeg qua mine præstationer i efteråret og forårets træningskampe, har gjort mig berettiget til at fastholde min startplads på back-positionen.  Jeg vil i hvert fald gøre alt hvad der står i min magt til, at være bedre end mine konkurrenter både til træning og i kampene.