Facebook

Mark Tubæk forårsklar for Blokhus FC

Mark_Tubaek_foraarsklar.jpg
Mark Tubæk ser frem til at trække i den blå kamptrøje.
07-03-2012

Af Thomas Jansen

Det har ligget i kortene længe og Blokhus FC kan nu bekræfte, at Mark Tubæk er spilleklar for Blokhus FC til den forestående forårssæson i 1. division.

Mark Tubæk har siden september sidste år været fast inventar ved træningen i Blokhus FC, men uden at kunne bidrage på kampdage, da den kreative offensivspiller har været bundet af en kontrakt med den amerikanske klub Kitsap Pumas. Nu er denne kontrakt imidlertid blevet ophævet og Mark Tubæk er således klar til at tørne ud for Blokhus FC i 1. division

- Vi har modtaget Marks spillercertifikat fra USA og tilknytter i første omgang Mark som amatør foråret ud. Som Søren Kusk også tidligere har fremhævet, så bliver Mark Tubæk en spændende tilføjelse til vores offensiv og han vil tilføre os nye kvaliteter i det fremadrettede spil, så vi er glade for Mark nu endelig kan være med på kampdage også, fortæller Blokhus FC direktør Erik Just, som deler denne glæde med Mark Tubæk selv.

- Jeg føler jeg er faldet rigtig godt til i klubben og alle drengene har taget godt imod mig, så nu glæder jeg mig bare til at komme til at spille kampe igen. Jeg ser virkelig frem til at være en del af tingene når der skal forberedes til kampene, lyder det fra en lettet Mark Tubæk, som er klar til at give sig fuldt ud i foråret.

- Min forventning er ganske enkelt, at vi giver alt hvad vi har i os for at blive i 1. division