Facebook

Martin P. fortsætter som cheftræner i den nye sæson

MartinPstiller_stoevlerne.jpg
09-06-2016

Af Thomas Jansen

Tidligere på sæsonen tog Martin Pedersen skridtet op fra assistenttræner til cheftræner i Jammerbugt FC.

Dette skridt har hverken Martin Pedersen eller Jammerbugt FC fortrudt. Opgaven var at sikre holdet overlevelse i divisionen, og her to runder før sæsonens afslutning er missionen fuldført.

- Martin har løst opgaven, han blev stillet tidligere på sæsonen. Vi har fået positive tilkendegivelser fra spillertruppen og vores oplevelse er, at Martin er vokset med opgaven. Det tror vi på han vil fortsætte med at gøre fremadrettet, og derfor er vi glade for, at Martin har takket ja til at fortsætte som cheftræner i den nye sæson, fortæller formand Finn Larsen på vegne af klubbens bestyrelse.

Der er lavet en samarbejdsaftale, som foreløbigt er gældende til og med 2017, og Martin Pedersen glæder sig over nu at kunne arbejde mere langsigtet og ikke blot fra kamp til kamp.

-  Det har været super spændende og en stor fornøjelse at stå i spidsen for dette hold. At jeg har fået den mulighed i en så ung alder er jeg både glad, stolt og taknemmelig for, forklarer Jammerbugt FC cheftræneren, som er mere end klar til fortsat at lægge en stor arbejdsindsats i den blå trøje.

- Når det så er sagt, så ved jeg også godt hvad det handler. Der skal arbejdes målrettet og ambitiøst. Men lige nu glæder jeg mig bare rigtig meget til at kunne se fremad og planlægge frem mod den nye sæson, hvor jeg i højere grad får mulighed for at sætte mit præg på tingene. Vi skal udvikle os som hold og forbedre os på flere parametre, lyder det fra Martin Pedersen.

Han er klar over, at han fortsat har meget at lære om trænergerningen, men er heller ikke i tvivl om, at han har de nødvendige redskaber til at løfte opgaven.

- Jeg er en ung træner, men jeg har som spiller haft mange dygtige trænere og har masser af ting, som jeg kan tage med videre i mit arbejde. Jeg har mærket, hvordan det er på egen krop og jeg har selv spillet her i klubben i en længere periode, så jeg kender både divisionsturneringen, truppen og klubben særdeles godt. Jeg føler mig godt rustet, vurderer Martin P, og supplerer afsluttende;

- Det er med både spænding og glæde, at vi nu skal bygge videre på det arbejde, vi har påbegyndt i dette forår. Det har været skønt at mærke den opbakning, vi har fået fra både folk i og omkring klubben samt i byen og lokalområdet i det hele taget. Det håber jeg fortsætter, så det kan hjælpe os mod en positiv udvikling og flere dermed for at se, at vi spiller noget god fodbold her i Jammerbugten. Vi har et godt hold og en god klub med masser at bygge videre på.

Martin Pedersen og Jammerbugt FC’s næste udfordring hedder Svendborg på udebane, og denne opgave skal løses allerede i kommende weekend.