Facebook

Martin P klar til at tage fat

MartinP.jpg
21-10-2015

Af Thomas Jansen

Det kommer til at kræve en hel del, og ikke mindst hårdt arbejde, at sejre i weekendens lokalopgør mod et formstærkt og godt spillende Thisted FC mandskab.

Det får dog ikke Jammerbugt FC’s Martin Pedersen, der har prøvet lidt af hvert, til at ryste under den blå trøje. Han er derimod klar til at smøge ærmerne op og skyde brystet frem. Der er respekt for modstanderen, men også tro på tingene.

- Med to sejre på stribe går vi naturligvis ind til det her lokalopgør med en god portion selvtillid. Omvendt må man sige, at Thisted's selvtillid højst sandsynlig heller ikke fejler noget, siger Martin Pedersen og trækker på smilebåndet inden han tilføjer;

- Det bliver spændende, at se hvilket hold, som rammer dagen og scorer på deres chancer.

Sidst Jammerbugt FC og Thisted FC ramlede sammen var det på Sparekassen Thy Arena og her var det Thisted FC, som viste sig skarpest – ikke mindst i kampens 1. halvleg. Her var der sædvanen tro masser af mål, dramatik og intensitet. Det samme forventer den rutinerede Martin Pedersen sig af lørdagens udgave af lokalbraget.

- Jeg forventer naturligvis en tæt og intens kamp. Det er en kamp, som begge hold rigtig gerne vil vinde og som kan vise sig meget betydningsfuld for holdene senere hen. Thisted var mere klar og skarpere end os sidst vi mødtes og det skal vi have revancheret, understreger Martin, selvom han er påpasselig med at spå mere konkret om kampens udfald.

- Det er svært at sige på forhånd, hvilken slags kamp det bliver. Alle kampe har deres eget liv - især lokalopgør. Jeg håber og tror, at vores individualister folder sig ud og vil være skarpe på dagen. Omvendt skal vi også i defensiven lukke godt ned for Thisted's offensiv. Det kræver hårdt arbejde fra alle mand og jeg tror, qua vores fysik, at vi kan trække det længste strå.

Selvom der uden tvivl venter en svær kamp mod et meget formstærkt Thisted FC mandskab, så er det sejren der er målet for Martin Pedersen og Jammerbugt FC. Lykkes det, så tager holdet et vigtigt skridt mod at opnå målet om at sikre sig en top 4 placering. En præstation der vil have stor betydning.

- Chancen for top 4 er steget markant efter de sidste to kampe. Dog vil jeg påpege, at vi stadig har ting at arbejde med og forbedre. Vi skal ride videre på bølgen nu og heldigvis kan vi afgøre vores egen skæbne. Vi skal minimum have 2 sejre i de sidste 3 kampe, og det vil vi kæmpe hårdt for, understreger Martin P, som er klar til at gå forrest og arbejde hårdt for at den tredje sejr på stribe kommer lørdag eftermiddag mod lokalrivalerne.