Facebook

Martin P træder ind i trænerteamet

Martin_Pedersen_profil.jpg
09-07-2014

Af Thomas Jansen

Når den nye sæson sparkes i gang efter sommerpausen, træder Jammerbugt FC’s Martin Pedersen ind i trænerteamet omkring 2. divisionstruppen.

I første omgang bliver det dog kun med den ene fod, idet den rutinerede forsvarspiller fortsat skal spille for fuldt blus.  Det bliver således sideløbende hermed, at Martin Pedersen med sin erfaring skal bidrage med input omkring holdets ve og vel. Et udbygget samarbejde cheftræner Bo Zinck glæder sig over.

- Det er en aftale jeg er rigtig glad for. Martin har vist enorm interesse og engagement i og omkring klubben, og selvom han fortsat skal have sit primære fokus på sit spil inde på banen, så er dette det rigtige tidspunkt for både klub og Martin, at han også knyttes mere til nogle af de opgaver der ligger udenfor banen, forklarer Bo Zinck og fortsætter;

- Martin er respekteret på holdet og har erfaringen fra højeste niveau. Han kan bidrage med mange ting, også fra sin position på banen. Det gør han selvfølgelig allerede, men vi forsøger lige så stille at putte mere på, så Martin kommer mere ind over tingene i trænerteamet.

I første omgang bliver det ikke nogen stor omvæltning, men nærmere en stille og rolig start på vejen mod noget mere på et senere tidspunkt, hvilket den rutinerede Martin P føler sig klar til og ser frem til at tage hul på. Dog understreger han, at kræfterne fortsat primært lægges inde på banen – der bliver ikke holdt igen.

- Først og fremmest vil jeg påpege, at jeg stadig er spiller og mit primære fokus vil fortsat være på at spille en masse gode kampe for holdet. Dernæst vil jeg så også gerne sige tak til Bo, Kjeld og klubben for at jeg nu også får lov at snuse lidt til trænerfaget. Det er noget, som jeg længe har overvejet. Jeg har altid haft en lille træner i maven, fortæller Martin Pedersen, som ser frem til de nye udfordringer.

- Jeg glæder mig til at blive endnu mere involveret i denne spændende og meget talentfulde trup. Gennem mine mange år som fuldtidsprofessional har jeg haft mange dygtige trænere og lært en masse ting. Min rolle bliver at assistere Bo på alle de måder, som han mener kan bidrage til at truppen fintunes. Der bliver ikke noget revolutionært i det her, men der kan altid skrues på nogle knapper på det taktiske, tekniske og mentale plan. Det er der jeg kan give mit bidrag til truppen.

At Martin Pedersen føler tiden er rigtig til så småt at smage på trænergerningen hænger også sammen med, at den altid arbejdsomme forsvarspiller føler sig hjemme og godt tilpas i Jammerbugt FC.

- Jeg synes det har været en rigtig fin 1.sæson for mig i Jammerbugt FC. På det personlige plan er jeg faldet godt ind i truppen og synes også at jeg og hele holdet generelt har spillet en god sæson. Vi har tabt nogle dumme point på nogle kritiske tidspunkter og burde have haft en 6-7 point mere set over hele sæsonen. Det har vi forhåbentlig lært af og jeg føler også, at truppen er modnet meget i det år jeg har været her, forklarer Martin P, som forventer sig meget af den kommende sæson.

- Mine forventninger til næste sæson er høje. Vi har en rigtig stærk trup med nogle utroligt talentfulde spillere og nogle gamle garvede typer, og sammen er det en god cocktail. Jeg tror, vi er vores egen værste fjende. Vi skal være super motiverede og indstillet på at yde 100 % til træning og kamp, så kan vi nå langt sammen, forsikrer Martin Pedersen inden han tager fat på sæsonforberedelserne som både spiller og nu også en del af trænerteamet.