Facebook

Martin P vil give den gas ”hjemme” på Aalborg Stadion mod FCK

MartinPstiller_stoevlerne.jpg
24-10-2016

Af Thomas Jansen

Der bliver med alt sandsynlighed nok at se til, når Jammerbugt FC onsdag tager imod de danske mestre og Champions League deltagere på Aalborg Stadion.

Alligevel er det ikke bekymring der fylder hos Jammerbugt FC cheftræner Martin Pedersen forud for pokalbraget mod FC København.

- Forhåbentlig bliver det en festdag for alle i klubben, og det bliver uden tvivl en kæmpe oplevelse for drengene. At møde FCK på Aalborg Stadion er en drengedrøm for de fleste nordjyske fodbolddrenge, mens de vokser op, siger Martin Pedersen og understreger at han glæder sig til at lede sit hold ind på grønsværen onsdag aften.

- De skal glæde sig, spillerne. Vi skal alle se frem til det og jeg glæder mig til at se Jammerbugt FC spillerne i de blå trøjer på Aalborg Stadion, fortæller Martin P, der selv kender Aalborg Stadion bedre end de fleste fra sin tid som AaB spiller.

- For mig er det selvfølgelig sjovt at være tilbage i aktion på Aalborg Stadion. Det bliver helt sikkert specielt at stå på sidelinjen, nu med mit eget hold, og så overfor en træner som Ståle Solbakken. Det bliver en kæmpe oplevelse som træner.

Selvom Jammerbugt FC lejren glæder sig og tager det som en stor oplevelse, så understreger Martin Pedersen, at de naturligvis ikke bare møder op for at opleve FC København spille fodbold. Selvom det om noget er Davids kamp mod Goliat, så er det stadig 90 minutters fodbold, hvor Jammerbugt FC mandskabet vil gøre alt, hvad de kan for at skabe pokaloverraskelsen. Med andre ord, går den blå bølge på banen for at spille sin chance og for at få en sejr.

- Vi er jo ikke ligefrem favoritter, og selvom FCK med alt sandsynlighed sparer flere af sine faste spillere, så bliver det et voldsomt godt fodboldhold, vi møder onsdag. Det bliver noget af en mundfuld, men mirakler sker i fodbold og den lille mulighed, vi har for at overraske, skal vi opsøge. Det gør vi ved at tro på det, arbejde for hinanden og så skal vi udnytte den ene eller de to chancer vi får. Vi skal være dygtige over hele linjen og så måske også have lidt held i defensiven. Jo længere vi kan holde dem, jo større vokser chancen sig, forklarer Jammerbugt FC cheftræneren og slutter af.

- Vi skal tro på det og vi skal gå efter det, og så skal vi nyde den oplevelse, det er. Vi giver den gas, og så tager vi den derfra.

Om miraklet sker, må tiden vise. Men for hver blåklædt tilskuer på stadion, stiger chancerne. Så hjælp med at skabe en stærk 12. mand onsdag aften på Aalborg Stadion, når Jammerbugt FC tager imod FC København kl. 17.30 i den danske pokalturnering.