Facebook

Martin Thomsen vil sætte dagsordnen mod Holbæk

Martin_Thomsen.jpg
27-05-2017

Af Thomas Jansen

Med sine 34 år og store erfaring fra klubber som blandt andre Hobro IK, Viborg FF  og Silkeborg IF yder Martin Thomsen et værdifuldt bidrag til den unge Jammerbugt FC trup.

Fra sin position centralt på banen er den rutinerede midtbanespiller cheftræner Lars Justesens forlængede arm inde på banen, en rolle der understøttes af funktionen som assistenttræner.

Martin Thomsen, der måtte starte sæsonen med en skade, er kommet stærkt tilbage og har med sin ro, sit overblik og ikke mindst sin gode bolddistribution og knaldhamrende hårde skud vist sit værd og bragt stabilitet ind i Jammerbugt FC’s spil.

- Jeg ser det som en af mine vigtigste opgaver at gøre mine medspillere og os som hold bedre. Det gør jeg bl.a. ved at servicere med både de rigtige bolde og med det verbale. Denne rolle hænger rigtig godt sammen med min involvering i trænerteamet, men havde jeg ikke været assistenttræner også, ville jeg nok alligevel udfylde denne rolle. Trænergerningen gør dog, at jeg kommer mere med ind over tingene og har mere medbestemmelse, hvilket jeg synes er virkelig spændende og lærerigt, forklarer Martin Thomsen, som mener overlevelsesmissionen er på rette spor, selvom foråret er og bliver ekstremt tæt.

- Det er jævnbyrdigt og vil være det hele vejen igennem. Det er de små ting, detaljerne, der afgør kampene, fremhæver midtbane styrmanden og fortsætter;

- Jeg synes, vi har gjort det fornuftigt. VI har lidt over halvlandet point i snit pr. kamp. Vi ville selvfølgelig gerne have flere, men hvis vi kan fortsætte med dette niveau, tror jeg på, at vi klarer den. Det har været pil op indtil vi led et knæk i Næsby, men egentlig var der også meget positivt i den kamp. Og det er vigtigt, at vi tager en kamp ad gangen, og så skal vi slutte godt af og holde den gode udvikling, vi gennemgår.

Lørdag er det tid til at tage endnu en kamp, og som sædvanlig i dette forår, er den, naturligvis fristes man til at sige, utrolig vigtig. Det er Holbæk, som gæster Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag eftermiddag, og Martin Thomsen er klar til at gøre sit for at føre holdet til endnu en hjemmesejr, men træder også ind på grønsværen med en sund portion respekt for lørdagens modstander.

- Det er jo igen en virkelig vigtig kamp, og det fortsætter med at være så tæt i rækken. Derfor er det også en kamp, som vi helst ikke skal tabe. Da vi så Holbæk på video i starten af sæsonen, var Lars og jeg enige om, at det var et spændende hold, som trods placeringen i bunden, spillede noget rigtig fin fodbold. Så jeg forventer endnu en jævnbyrdig kamp, hvor vi skal forsøge at bygge videre på præstationen i seneste hjemmekamp. Vi skal ud og være på fra start, og vi skal forsøge at sætte vores præg på kampen, vel vidende at vi er oppe mod en stærk modstander, fortæller den kombinerede midtbanegeneral og assistenttræner, inden han slår fast;  

- Vi vil som altid gå efter sejren. Det er helt sikkert.

Martin Thomsen snører støvlerne og står klar med resten af Jammerbugt FC holdet lørdag d. 27. maj, hvor der skal dystes mod Holbæk kl. 15.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena.