Facebook

Masser af mod og hårdt arbejde – ingen piveri!

003cb98b432fe4d5268b75c23df2c7a1.jpg
23-10-2015

Af Thomas Jansen

Pulsen stiger og det samme gør forventningerne. Nu er lokalbraget lige om hjørnet. Se så at snøre de støvler. Se så at tænde op i grillen. Se så at blive kampdag.

Jo, der er nok at glæde sig til når Jammerbugt FC i weekenden tager imod lokalrivalerne fra Thisted FC. Der er noget nær garanti for underholdning og så er der så mange interessante kampe i kampen. Nu er ventetiden snart slut, og når den er det, så handler det første og fremmest om en ting. Det handler om at være klar.

Klar virkede Jammerbugt FC ikke helt til at være, da det modsatte opgør blev udkæmpet på Sparekassen Thy Arena tidligere på efteråret. Her kom Thisted FC bedst fra start, og selvom Jammerbugt FC kom stærkt tilbage, så var skaden sket. Der var ingen vej tilbage og kampen endte med et 2-4 nederlag. En ting der gerne må gentage sig fra den kamp, er de mange mål. Sådan plejer det nu også at være. De to øvrige møder i 2015 mellem lørdagens duellanter har således kastet 11 scoringer af sig og endt med en sejr til hver lejr.

Nu går det snart løs igen og vi skal hilse og sige, at de blåblusede er mere end klar denne gang.

- Lad mig bare afsløre, at vi har glædet os til den her kamp. Det er kampe som denne, der virkelig er sjove at spille. Der er meget på spil og så er der altid ekstra intensitet i et lokalbrag, fremhæver Jammerbugt FC cheftræner Frode Langagergaard, som også melder om positive takter i Jammerbugt FC lejren.

- Med de seneste sejre, som vi har sikret os trods modgang med blandt andet rødt kort, så har vi fået selvtillid igen efter en svær periode. Derfor glæder vi os også til at tage imod Thisted FC.

Selvom humøret er højt og troen stærk i den blå lejr, så er Frode Langagergaard opmærksom på, at det samme gør sig gældende i Thisted lejren og derfor forventer han også knald på kampen lørdag.

- Thisted har ikke tabt i 9 kampe, så mon ikke også de har selvtilliden i orden. Vi vil dog gøre vores til at bryde deres stime. Men der bliver kamp om det – ingen tvivl om det. Det bliver en kamp med masser af nerve og intensitet, og så bliver det to hold som ikke piver, men som bare går til stålet. Der er selvfølgelig point på spil, men også noget ære og så skal vi ud og revanchere os fra sidst, forklarer Langagergaard, der må leve med at gæsterne står stærkest forud for mødet. I hvert fald i tabellen. Her ligger Thisted FC nemlig nummer et og må regnes blandt favoritterne til en oprykningsplads når forårssæsonen skydes i gang i det nye år. Derfor bliver modstanden også hård lørdag, men det må ikke fylde under de blå Jammerbugt FC trøjer. Her skal i stedet mod og vilje tage plads.

- Nøglen til succes bliver at stå rigtigt på banen og at turde byde op til dans. Vi skal ikke stille os ned og vente. Vi skal turde duellerne og vi skal turde at lægge pres. Men det er meget vigtigt, at vi hænger godt sammen i kæderne, ellers bliver Thisted dygtige i mellemrummene og i bagrummet, vurderer Jammerbugt FC cheftræneren, der udover alle aspekterne ved et lokalopgør også har øje på at kampen er vigtig på anden vis også.

- Det er vigtigt, at vi får point, hvis vi skal slutte i top 4, men vi går ikke bare efter point. Vi går efter sejren. Jeg tør godt love, at vi giver alt hvad vi har i os. Om det rækker til sejr må vise sig, men sikkert er det, at vi vil gå efter det. Jeg tror og håber det bliver en rigtig god fight, slutter Frode Langagergaard bestemt inden fokus vendes indad. Nu skal koncentrationen stilles ind, der skal tages en dyb indånding, brystet skal frem og hovedet højt. Klar til første fløjt!

Det lyder i øvrigt lørdag d. 24. oktober kl. 15.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena. Jammerbugt FC vs. Thisted FC. Vi ses til lokalbrag.