Facebook

Matchvinder Victor vil fortsætte, hvor han slap

Victor.jpg
02-06-2016

Af Thomas Jansen

Der var lettelse at spore efter sejren i seneste runde mod Avarta. Nu gælder det Dalum IF i en kamp, der kan ende med at sikre Jammerbugt FC livet i 2. Division. 

Det kræver dog en god indsat og ikke mindst point, hvis det skal lykkedes. Et vigtig skridt blev taget mod Avarta og det har givet spillerne et positivt puf inden slutspurten sættes ind.

Manden med målet i 1-0 sejren, Victor Rafael, ser tilbage på kampen med stor tilfredshed, lige såvel som han ser frem mod næste kamp med tro på tingene.

-  Vi spiller en utrolig flot kamp imod et godt Avarta hold. Første halvleg var chancefattig i begge ender, hvor kun dødbolde og hjørnespark stod på menuen. Men pga. af vores defensive organisation, lukker vi fuldstændig ned for Avarta, forklarer Victor Rafael og retter fokus på de sidste 45 minutter af kampen.

- 2. halvleg er helt anderledes offensivt for os. Vi spiller stadig med stor disciplin defensivt og giver intet væk. Men i den anden ende skaber vi store chancer offensivt, og jeg selv skulle have lavet et mål mere. Vi får sejren og den betyder alt for os, især når vi spillede som vi gjorde, fortæller målskytten, der tager både mål, point og meget mere med sig ind i resten af foråret.

- Vi kan tage utroligt meget med fra Avarta kampen. Vores defensive organisation, vores vildskab og ikke mindst troen på os selv. Vi skal komme ud til de sidste kampe på samme måde. Kommer vi igen med den gejst og holdhånd, vi satte for dagen, så vinder vi også de sidste tre kampe, siger Victor Rafael med en ny vunden selvtillid. Den næste kamp, der skal vindes, er mod Dalum IF på hjemmebane, og her er den lynhurtige Victor klar til at give den alt, hvad der er at give af.

- Dalum er et specielt hold at spille imod, fordi de spiller 3-5-2 med opskydende backs. De fighter godt og løber en masse for hinanden. Vi skal træne vores presspil, så vi kan lukke ned for Dalums offensive backs og kanter. Men opskriften er enkelt. Vilje og hårdt arbejde. Leverer vi det, er jeg er ikke i tvivl om, at vi vinder kampen. Vi har trods alt også en lille revanche til gode, påpeger Jammerbugt FC’s matchvinder mod Avarta, med henvisning til seneste møde med lørdagens modstander. Her endte det 4-1 til Dalum IF.

Mod Avarta var det Victor Rafael, som med sit mål afgjorde dysten til den blå bølges fordel. Det gør han naturligvis meget gerne igen.

- Det var utroligt dejligt, at score igen og dermed give lidt til holdet og klubben. Det var en kæmpe forløsning for hele holdet og alle der kiggede på. Jeg følte den nok skulle komme og jeg havde allerede haft nogle kæmpe chancer, som jeg desværre misbrugte. Men den sidste gik heldigvis ind, og P havde råbt inden, at den nok skulle komme, så vi blev ved med at presse på og han fik ret, smiler målscoreren med henvisning til sin cheftræner Martin Pedersen.

Om Victor og resten af det blåblusede mandskab kan gøre kunsten efter, ved vi meget mere om lørdag d. 4. juni kl. 15.00, når Jammerbugt FC tager imod Dalum IF.