Facebook

Mathias Johannesen vil runde efteråret af med seks point

MathiasJohannesen_web.jpg
01-11-2018

Af Thomas Jansen

Efterårssæsonen lakker mod enden, og forude venter de to sidste spillerunder. Begge på hjemmebane, hvor udfordringerne hedder henholdsvis Tarup/Paarup IF og Brabrand.

Det har været end lang sæson og vintermørket har gjort sit indtog med køligere temperaturer som følgesvend. Men selvom det er lidt træthed at spore hist og her, så er der langt fra tale om en nedgearing forsikrer Jammerbugt FC’s Mathias Johannesen. Arbejdsindsats og motivation er fortsat tårnhøj.

- Det har indtil videre været en meget spændende sæson, og det er klart, at der efter mange kampe begynder at vise sig noget træthed og ømhed i benene. Men på trods at dette, synes jeg stadig at indsatsen og niveauet til træning og i kampe er mindst ligeså godt, som da vi startede sæsonen, hvis ikke bedre. Og det er tydeligt og se, at alle giver sig fuldt ud og bidrager med alt, hvad de har, så vi kan nå vores mål, forklarer Mathias Johannesen, der er i gang med sin første sæson i Jammerbugt FC.

Her har han været en del af en succesfuld fortælling om et fodboldhold, der med hårdtarbejdende og sammenhold har udviklet sig og nået et niveau, der rækker til en flot placering i toppen af rækken. Den unge offensivspiller vil dog mere end det og udpeger de to sidste efterårsdyster, som nøglekampe i forhold til formningen af det efterfølgende fodboldforår.

- Det er klart, at vi i de sidste par kampe ikke har fået de point, vi havde håbet på. Vores spil og indsats har dog stadig været meget tilfredsstillende. Med henblik på vinterpausen, er det selvfølgelig altafgørende, at vi vinder vores sidste to kampe på hjemmebane. Hvis dette sker, betyder det naturligvis, at der skal arbejdes benhårdt, for at komme i endnu bedre form til oprykningsspillet, understreger Mathias Johannesen med tankerne på, at der så er skabt et godt grundlag for at spille med om oprykningspladserne.

Den første af de afsluttende to kampe er som nævnt Tarup/Paarup IF, og her har Mathias en klar holdning til, hvordan de første tre af de sidste seks point skal i hus.

- I weekendens kamp skal vi endnu engang ud og vise, at vi er et tophold. Derfor er det vigtigt, at vi, ligesom vi har gjort igennem hele sæsonen, tør holde fast i bolden og spille det gode og fremadrettede spil. Derudover skal vi fastholde den gode defensive organisation, løbe mange meter for hinanden og arbejde sammen som et hold. Samtidig skal vi undgå at lave flere uprovokerede fejl, som har kostede os nogle dumme og unødvendige tab af point. Endelig skal vi ud og vise på hjemmebane, at vi stadig hører til helt fremme i toppen af tabellen, og at vi trods nogle tabte point i de seneste kampe, ikke har mistet håbet. Vi har en meget stærk trup, med rigtigt mange dygtige fodboldspillere, og jeg er sikker på, at vi tager tre point i weekenden, runder offensivspilleren målrettet af.

Mathias og resten af de blåblusede løber på banen mod Tarup/Paarup IF lørdag d. 3. november kl. 14.00 hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena.