Facebook

Mathias Schlie: Vi er sku meget skuffede

Mathias Schlie.jpg
16-05-2009

 

Af Torben Pedersen

Mens jublen brød løs på stadion hos de fleste efter dommerens sidste fløjt, var flere af spillerne fra FC Hjørring liggende på jorden i dyb skuffelse og ærgelse, efter en kamp hvor de følte de skulle have point:

 - Vi er sku meget skuffet. Jeg syntes godt vi kunne have fået point i dag, men sådan skulle det ikke være, fortæller midtbanespilleren Mathias Schlie.

 - De første 20 minutter går ellers efter planen. Ingen af holdene er farlige, og det går okay derinde. Men så får Blokhus det frispark udenfor feltet som jeg faktisk syntes er okay selvom jeg også selv protesterede. Men målet taler for sig selv, Det er godt sparket ind.

 - Jeg ved faktisk ikke rigtig hvad der sker det sidste kvarter af halvlegen, men det blev et dyrt kvarter for os ihvertfald, fortæller Mathias Schlie skuffet til Blokhus FC´s hjemmeside.

Her tænker Hjørring-spilleren selvfølgelig på de to mål Blokhus scorer inden pausen, og dermed fører 3-0:

 - Vi sidder faktisk i pausen og ikke rigtig kan forstår det der er sket. Vi giver to dumme mål væk, og vi syntes ikke Blokhus spillede specielt godt, men de er trods alt foran 3-0 ved pausen. Det er kun halve chancer der bliver produceret, og det etablerede spil syntes jeg ikke fungerede for Blokhus.

Efter pausen fik Blokhus FC så udvist både Christian Overby og Malthe Guldager, mens gæsterne ligeledes fik tilkendt straffespark:

 - Jeg syntes vi spiller en god 2. halvleg og derudfra fortjenter et point ovenpå alle de chancer vi skaber. Jeg syntes det er svært at sige vi skulle have vundet, for vi var jo bagud 3-0 ved pausen, men det ene point havde været på sin plads, fortæller Mathias Schlie der inderligt ærgede over de store brændte chancer:

 - Vi brænder alt for mange chancer. 100 %-chancer og straffespark. Et enkelt tilfælde reddes bolden også på stregen, så det var absolut ikke vores dag, sagde Mathias Schlie afslutningsvis.

Nu kan han og FC Hjørring så se frem imod en hjemmekamp næste weekend imod topholdet FC Fyn, og her er kravet påny point, hvis FC Hjørring skal bevare håbet om overlevelse i 2. division Vest.

(Foto: FC Hjørring)