Facebook

Max Møller rykkes op i divisionstruppen

MaxMoeller_BoZinck.jpg
30-07-2018

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC’s U19 spiller, Max Møller, skal i den kommende sæson vende sig til livet som divisionsspiller, idet den unge kant er hentet op fra klubbens egne rækker.

Den kun 18-årige Max har spillet i klubben siden U13 og har undervejs udviklet sig en talentfuld spiller. Nu er tiden kommet til at udfolde potentialet yderligere, og Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, ser frem til samarbejdet med den unge mand fra egne rækker.

- Max er en meget spændende kantspiller, som har stor fart og er teknisk stærk. Max er udfordrerne i sit spil og er god i mand mod mand situationerne. På sigt kan Max blive en utroligt dygtig offensiv spiller, men han har naturligvis fortsat meget at lære. Der er dog ingen tvivl om, at potentialet er stort og jeg glæder mig meget til samarbejdet med Max, siger Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, inden han tilføjer;

- At Max er endnu en af egen avl i vores divisionstrup er blot et plus og ikke mindst et stort skulderklap til vores U19 team og ungdomsafdeling i det hele taget. Det er vigtigt for klubben med denne udvikling og det kan vi være stolte af alle sammen.

Max Møller fremhæver selv ungdomsårene i klubben som meget positive og glæder sig over de muligheder og oplevelser, han har fået undervejs.

- Ungdomsårene har været dejlige med masser af seriøst fodbold, men ikke mindst gode holdkammerater og nogle dygtige trænere. Vi har også været på en række ture, som har gjort de hold, jeg har spillet på, meget bedre sammentømret, fortæller Max Møller om tiden som ungdomsspiller i klubben.

Nu hedder det 2. division og den unge spiller glæder sig meget til at tage hul på tilværelsen som divisionsspiller.

- Det er selvfølgelig helt fantastisk, at blive en del af noget, man har trænet så hårdt for. Det er et kæmpe skulderklap, at jeg nu bliver belønnet for det arbejde, jeg har lavet, lyder det fra en glad Max Møller, der også er hurtig til at tilskrive dele af æren for sin præstation til dem omkring sig, herunder også et afgørende sammenspil mellem ungdom og division.

- Der er en god kommunikation og samarbejde mellem U19 holdet og divisionsholdet. Det betyder meget, fremhæver Max Møller, der er meget bevidst om, at det ikke er målstregen, at han nu har passeret, men at der forude venter mindst lige så meget hårdt arbejde.

- Mine forventninger er, at jeg udvikler mig så meget jeg kan og træner en masse, så jeg kan få muligheden for en debutkamp på et tidspunkt. Men det er nu ikke så vigtigt i første omgang. Her handler det først og fremmest om at få trænet en masse.

Max Møller og Jammerbugt FC kan se frem til sæsonens første kamp lørdag d. 4. august kl. 14.00 på udebane mod Brabrand.