Facebook

Med friske ben jagter Ruben friske point mod Kjellerup IF

Ruben_Webnyt.jpg
13-09-2018

Af Thomas Jansen

Lørdag ruller den blå bølge igen i 2. division, efter en kort ”landskampspause”, hvor sidste rundes planlagte modstander, Tarup/Paarup IF, havde fem mand med i de rød hvide farver.

Det betød en udskydelse af kampen mod Jammerbugt FC og således en friweekend til de blåblusede. Nu er det så på den igen, når Kjellerup IF lægger vejen forbi Sparekassen Vendsyssel Arena på lørdag. Her skal der spilles flere point på kontoen, så en placering i toppen af rækken kan bevares.

Kjellerup IF var senest på besøg i Jammerbugten tilbage i oktober 2017 og her blev det til en sikker hjemmesejr på 3-0 til Jammerbugt FC. Der før var der dog tre nederlag på stribe til lørdagens gæster, så der skal på ingen måde tages noget for givet, trods tabellens udseende, og det gør Jammerbugt FC’s stærke forsvarsspiller, Ruben Winther, heller ikke.

- Kjellerup er normalt et godt spillende hold, men de har fået en svær start på sæsonen, så jeg forventer et hold, der vil jagte sin første sejr. Vi må ikke undervurdere dem, selvom de har fået en skidt start, for de har om nogen noget, de skal ud at bevise, understreger Jammerbugt FC’s Ruben Winther forud for mødet med midtjyderne.

Kjellerup IF har hentet to point i sæsonens første syv runder og kommer fra et 2-3 nederlag hjemme til Vejgaard Boldspilsklub – i øvrigt Aalborgensernes første sejr i sæsonen. Men selvom pointhøsten har været beskeden for Kjellerup IF, så har lørdagens modstander spillet flere tætte opgør. Det forventer Ruben Winther også bliver tilfældet lørdag, dog forventer han også tre point, når slutfløjtet lyder.

- Vi er fortsat ubesejret og med en sejr begynder det at se rigtig fornuftigt ud, så det skal vi ud og jagte. Vi kommer lige fra en fri-weekend, så vi har fået tanket batterierne op. Samtidig har vi fået stort set alle tilbage fra skader, så konkurrencen er for alvor blevet øget, lyder det optimistisk fra forsvarsspilleren, der dog fortsat har ærmerne smøget op og benene solidt plantet i den nordjyske muld.

- Vi skal fortsætte med at stå godt defensivt, hvor vi har givet meget få chancer væk. Derudover har vi udviklet vores spil med bolden sammenlignet med sidste sæson, og vi kommer derfor også til flere og flere chancer. I starten af sæsonen var vi ikke kyniske nok foran målet, men det er kommet stille og roligt, forklarer Ruben Winther og understreger på sin vanlige rolige facon;

- Som altid på hjemmebane skal vi komme ud med alt, hvad vi har, og forsørge at tage initiativ og styre kampen. Hvis vi gør det, er jeg også sikker på, vi henter tre point mod Kjellerup.

De blåblusede er dermed kørt i stilling og sulten efter sejr er stor i jagten på en placering blandt de øverste i tabellen.

Der er kick off mellem Jammerbugt FC og Kjellerup IF lørdag d. 15. september kl. 14.00.

Vi ses på stadion – husk, der er fri entre for alle!