Facebook

Med mod og mere hårdt arbejde skal sejren i hus

Justesen.jpg
20-05-2017

Af Thomas Jansen

Ni point fra de seneste tre kampe har givet Jammerbugt FC et vigtigt skub op i tabellen, mens selvtilliden også er hoppet et par niveauer opad.

Med de gode resultater og en styrket tro på egne evner i ryggen, skal Jammerbugt FC i de kommende par runder forsøge at tage de sidste afgørende skridt væk fra nedrykningsstregen. Men tabellen er som bekendt særdeles tæt og lørdag gælder det Næsby, der ligesom Jammerbugt FC ligger med 22 point. Næsby er ubesejret i de seneste fire kampe, hvor det er blevet til en enkelt sejr og tre uafgjorte.

Næsby minder som hold på mange måder om HIK, som vi mødte sidst. Det er et teknisk stærkt og godt spillende fodboldhold. De producerer mange chancer, men har på det seneste manglet skarpheden foran mål. De har for vane og lægge et højt pres og kan vi spille os igennem det, så har vi muligheder for at skabe gode chancer, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Lars Justesen om weekendens værter på Fyn.

Her skal momentum holdes i en periode af sæsonen, hvor der trods den tætte tabel er mulighed for at rykke afgørende fra bundstriden.

- Et godt resultat, så har vi lidt en første matchbold, når vi næste gang møder Holbæk. Vi skal bygge videre på alle de seneste resultater. Det giver selvtillid og selvtillid fører til succes på banen. Vi skal tro på tingene og det gør vi lige nu, forklarer Justesen og fortsætter med sit bud på hvordan fjerde sejr på stribe skal spilles i hus.

- Tør vi spille med mod på bolden, kan vi bestemt tage til Fyn og få et godt resultat. Vi skal selvfølgelig også sørge for at få armene ned og fortsætte det hårde arbejde. Det synes jeg også, vi gør, men sammen med det, skal vi turde at spille, fremhæver Jammerbugt FC cheftræneren og runder af med et blik tilbage på sidste møde med lørdagens modstander.

- Vi slog Næsby forholdsvis komfortabelt sidst, men havde de scoret på det straffespark, de fik tilkendt, så kunne det nemt være blevet en anderledes og mere åben kamp. Og denne gang forventer jeg også en lige kamp, hvor begge hold vil forsøge at spille med og angribe kampen. Jeg tror det kan blive en god og interessant kamp og vi går efter endnu en sejr.

Den positive udvikling på Jammerbugt mandskabet har dog fået et lille benspænd til kampen, idet Viktor Ahlmann må sidde over med karantæne. Dette bringer nogle nye offensive konstellationer i spil og Justesen har brugt træningsuge på at prøve forskellige muligheder af. Hvordan konstellationen bliver og om den kan hive de tre point med hjem fra Fyn er vi langt klogere på lørdag eftermiddag.

Jammerbugt FC gæster Næsby lørdag d. 20. maj kl. 15.00.