Facebook

Michael Nielsen: Vi skal fortsætte hvor vi slap

023.JPG
22-04-2016

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC fik en fin sejr på hjemmebane i sidste runde, da det blev 2-0 over Holbæk. Her åbnede Michael Nielsen scoringen kort før pausen.

Den fysisk stærke og teknisk dygtige offensiv spiller kom først på bolden og fik sendt den i kassen til 1-0. Sådan gik det ikke helt for nogle runder siden i Næsby. Her var Michael Nielsen også først på bolden i en aktion med mål for øje, men denne gang kom målmanden, eller rettere hans støvleknopper, i vejen for en fuldførelse af aktionen. Det gav en tur på skadestuen og efterfølgende en lille pause.

- Jeg kommer først på en bold i dybden, og målmanden kommer for sent. Han rammer med sin hæl mit lår, og så fik jeg 14 sting på Odense skadestue, genkalder Michael Nielsen med smil på læben. I situationen var udtrykket formentlig mere alvorligt. Sammenstødet gav nemlig, som de 14 sting også afslører, en ret så voldsom åbning i låret.  Efter det var blevet lappet sammen, var der derfor beordret ro i nogle dage og det gav en kort pause fra fodboldbanen, men stingene er ude igen og Michael tilbage i god form. Det gav ham en nøglerolle i sejren over Holbæk.

- Jeg synes det hele starter meget jævnbyrdigt og lidt rodet, men de sidste 15 minutter af første halvleg synes jeg, vi begynder og spille fodbold, bevæge os for hinanden og flytte bolden hurtigere. Det gav hurtigt gevinst og jeg synes vi forsatte anden halvleg på samme måde. De tre point gav lidt luft, men rækken er stadig tæt, fortæller Michael Nielsen, der nu ser frem til næste udfordring, Dalum, denne gang på udebane.

- Jeg skal være ærlig og sige, at jeg ikke kender meget til Dalum. Men vi skal fortsætte, hvor vi slap i sidste kamp, så ser det rigtig godt ud, mener Jammerbugt spilleren, som forhåbentlig finder vej til netmaskerne på ny.

Dalum indtager lige nu en syvende plads, lige under Jammerbugt FC, og spillede midt på ugen 0-0 mod Holbæk på den bane Jammerbugt spillerne løber ind på lørdag. Det kl. 14.00 de indtager grønsværen - og lad os håbe de fortsætte, hvor de slap mod Holbæk. Det er i hvert fald intentionen hos Michael Nielsen og co.