Facebook

Michael Nielsen vil have god præstation mod tophold

023.JPG
12-09-2015

Af Thomas Jansen

Udebanekampe har ikke været Jammerbugt FC mandskabets kop te indtil nu denne sæson, men nu venter to af slagsen i de kommende to runder, og der skal point på kontoen.

De blå trøjer er netop dryppet af efter sidste rundes vandkamp på Sparekassen Vendsyssel Arena og nu skal de luftes i Middelfart søndag. Her bliver det formentlig gennemblødt igen – også selvom det holder tørvejr. Det er nemlig rækkens tophold der venter, og der må forventes sved på panden.

En af de spillere der skal være med til at sikre point i den svære udekamp er nytilkomne Michael Nielsen, som tilsluttede sig Jammerbugt FC fra Vendsyssel FF i sommerpausen og selvom formen lige skal på plads, har starten for den fysisk stærke og teknisk dygtige offensivspiller været ganske fornuftig.

- Personligt har det været lidt op og ned her i starten. Da jeg stoppede i Vendsyssel FF var jeg ret sikker på,  at jeg skulle starte i barndomsklubben Storvorde, så kroppen var ikke gearet til divisionsbold fra starten af sæsonen, forklarer Michael Nielsen, som siden er kommet tættere topformen uden at være i mål endnu, efter eget udsagn.

- Det går fremad, men jeg har stadig et stykke til topformen.

Selvom topniveauet endnu ikke er nået, så er den nye Jammerbugt FC mand faldet godt til både på og uden for banen.

- Jeg er rigtig glad for mit skifte og jeg har fundet spilleglæden igen, hvilket var det vigtigste for mig. Jeg synes vi har et rigtig godt hold, selvom vi desværre har haft nogle dårlige perioder i kampene. Det har kostet dyrt, og de perioder skal vi være bedre til at kontrollere. Men vi skal nok komme stærkt igen, og i vores gode perioder, synes jeg det ser rigtig godt ud, vurderer Michael Nielsen, som ikke havde de nemmeste forhold til sine driblerier hjemme mod Odder, hvor vandet påvirkede forløbet.

- Sidste kamp var svær. Banen var så blød og våd, at man ikke kunne sætte fart i spillet eller i driblingerne, men jeg synes, ud fra spillet i 2. halvleg, at vi skulle have scoret en pind mere, genopfrisker Michael Nielsen.

I weekenden gælder det helt andre udfordringer når det søndag lige over middag går løs i Middelfart.

- Vi skal ud og vise, at vi kan spille med mod alle hold i rækken over de næste kampe. Vi møder Middelfart og selvom de pt er tophold, er jeg sikker på vi nok skal give dem kamp til stregen, forsikrer offensivspilleren, der allerede er blevet lidt af en assistkonge efter sin entre i Jammerbugt FC.

- Jeg tror det er blevet til en 5 – 6 assist, men jeg er ikke sikker, siger Michael Nielsen tøvende og tilføjer mere bestemt og med et glimt I øjet;

- Det eneste jeg er stensikker på er, at Viggo (Victor Rafael) skylder mig en sodavand, faktisk to.

Michael Nielsen smiler, inden han igen bliver mere alvorlig og understreger at selvom han har sine egne personlige målmætninger, så er det holdets ve og vel der kommer i første række.

- Jeg vil selvfølgelig gerne score mål, men at lægge op til drengene betyder ligeså meget for mig, jeg vil bare gerne vinde.

Det vil Michael Nielsen også søndag, og lad os håbe det lykkes for ham og de øvrige Jammerbugt FC spillere når det kl. 13.00 søndag d. 13. september i Middelfart.