Facebook

Michael Stokbro forlænger også med Jammerbugt FC

Stokbro_profil_web.jpg
02-11-2018

Af Thomas Jansen

De seneste uger af efterårssæsonen har budt på en række gode nyheder om spillere, som har forlænget med Jammerbugt FC. Michael Stokbro har nu sluttet sig til denne kategori med en 1-årig forlængelse.

Det giver en vigtig ro omkring den kommende vinterpause, at der er ikke er tvivlsspørgsmål om, hvem der tjekker ind til forårssæsonen og hvem, der ikke gør. Derfor er Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, også godt tilfreds med, at Michael Stokbro også ønsker at fortsætte i den blå trøje. En spiller og en person, cheftræneren sætter pris på.

- Michael er en fantastisk fyr, og er en af de mest dedikerede personer, jeg har mødt som træner. Han er god både på og udenfor banen, men har desværre været ramt af skader denne sæson. Det ser dog heldigvis ud til snart at lysne, og der er bare så meget mere i den dreng. Han er en rigtig rigtig god spiller, når han er klar og på sit bedste, og det håber og tror vi på, at Michael snart er igen. Derfor er jeg også stolt og glad for denne forlængelse. Det er der ingen tvivl om, lyder det fra Bo Zinck om sin seneste forlængelse.

Midtbanespilleren, der også gør det som back, kom til Jammerbugt FC først i 2017 ser frem til meget mere i det nye fodboldår.

- Jeg været i Jammerbugt FC i to år nu, og der er en ufattelig fed konkurrence og intensitet op til kampe og i træninger. Atmosfæren omkring kampdagene, tilskuerne og generelt den venlighed, man bliver mødt med af alle omkring klubben, er noget jeg sætter stor pris på. Samtidig er det en klub, hvor jeg ser udviklingspotentiale, både for holdet og for mig selv. Så selvom der sammenlagt er 180 km hver gang, jeg skal til og fra træning og kampe, glæder jeg mig stadig lige meget hver gang, lyder det fra den arbejdsomme skibsmontør fra Strandby lige nord for Frederikshavn.

For Michael Stokbro kommer det ikke let bare at læne sig tilbage og tage den med ro, og derfor har et skadesplaget 2018 været barske løjer for Jammerbugt FC spilleren, men selvom vi nu går en mørkere tid i møde, så lysner det forude for Stokbro.

- Jeg har desværre været plaget af en del skader i min tid i klubben, senest flækkede jeg menisken for anden gang. Jeg er lige blevet opereret igen og denne gang virker det til, at operationen er bedre end sidst. For tiden genoptræner jeg knæet to gange dagligt og i følge fysioterapeuten og lægerne slipper jeg helt for komplikationer. Vinterpausen skal derfor bruges på at opbygge grundformen, så jeg møder ind på samme stadie, som inden skaden. Mine ambitioner for næste år er at bidrage positivt til holdets udvikling, og jeg er meget villig til at yde det ekstra arbejde, der venter for at gå efter en oprykning, lyder det ivrigt og ærgerrigt fra Michael Stokbro.

Jammerbugt FC’s nr. 17 er mere end klar til at byde fodboldforåret velkommen og han gør det både stolt og glad iført den blå trøje.