Facebook

Michael Stokbro skifter til Jammerbugt FC

MichaelStokbro.jpg
12-02-2017

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC har styrket sig yderligere frem mod forårets afgørende kampe. Den unge Michael Stokbro har således skiftet den bolsjestribede AaB trøje ud med den vesterhavsblå Jammerbugt FC trøje.

Den 20-årige alsidige kantspiller, som har været ungdomsspiller i AaB og senest har været tilknyttet klubbens Danmarksserie trup, har lavet en 2-årig aftale med Jammerbugt FC. En aftale der glæder cheftræner i Jammerbugt FC, Lars Justesen.

- Michael har trænet med i en periode og vi kan se nogle kvaliteter hos ham, som spiller og menneske, der gør, at han passer godt ind på vores unge hold. Michael giver sig 100% hver eneste gang og går altid uimponeret til opgaven. Han er en arbejdsom spiller og en fremragende presspiller, som også er målfarlig. Dertil er Michael en alsidig spiller, der udover positionen på kanten også kan begå sig på back og central midtbane. Jeg håber, vi kan bidrage til at bygge på Michaels kvaliteter og at vi kan udvikle os sammen, fortæller Lars Justesen om sin nyeste forstærkning, der selv ser store udviklingsmuligheder i sine nye fodboldrammer.

- Jeg synes, der er et rigtigt spændende set-up kørende i Jammerbugt FC. Der er nogle positive perspektiver. Heriblandt kan nævnes trænerteamet, en trup af dygtige spillere samt et træningsmiljø, der bærer præg af høj intensitet og kvalitet. Herudover er der en utrolig god stemning omkring spillere og holdet i det hele taget, fortæller Michael Stokbro, idet han begrunder sit valg om at takke ja til Jammerbugt FC.

Udover det gode førstegangsindtryk, vægter det længere perspektiv i den blå trøje højt hos den unge spiller.

- Mine forventninger er, at jeg kan fortsætte en god udvikling her i klubben. Rammerne er til det. Derudover er det min forventning, at jeg vil kunne bidrage positivt til truppen omkring både træning og kamp, fremhæver den nye Jammerbugt FC spiller, som bl.a. trækker i den blå trøje fredag aften, hvor det gælder Nørresundby FB i en træningskamp.