Facebook

Midtuge besøg hos rækkens tophold

04083b4e8f23590e32670bfe2f8f323d.jpg
31-05-2017

Af Thomas Jansen

Tabellen er nervepirrende tæt dette forår – dog ikke i toppen. Her har torsdagens værter, Middelfart, lagt sikker afstand til resten af holdene.

Fynboerne kan derfor løbe på banen torsdag aften med ro i sindet, velvidende at der ikke på nogen måde er fare på færre uanset kampens udfald.

Jammerbugt FC derimod står i en helt anden situation. Her er de tre point, som er på spil, livsvigtige. Netop denne forskel i udgangspunkt, håber cheftræner Lars Justesen kan blive afgørende og til Jammerbugt FC’s fordel – trods det at Middelfart på papiret er storfavoritter.

- Vi havde en hård kamp lørdag og skal nu spille allerede torsdag og igen mandag. Så det er en på alle måder vild afslutning på denne sæson. Absolut intet er afgjort og stort set alle hold er stadig indblandet i kampen for overlevelse. Det gælder dog ikke Middelfart, og forhåbentlig kan den ekstra motivation, vi burde have i vores situation, bruges til vores fordel, så vi kan få et godt resultat med hjem, siger Lars Justesen forud for opgøret.

Men der bliver formentlig også brug for lidt x-faktor, for torsdagens modstander har haft det med at vinde sine kampe dette forår - ikke mindst på hjemmebane. På udebane har det dog også set fornuftigt ud og det fik Jammerbugt FC bl.a. at mærke i det omvendte opgør, hvor det endte med et nederlag til Middelfart på 1-4.

- Middelfart vil altid være en svær opgave, uanset hvor lidt og hvor meget, der er at spille om. Vi skal kæmpe for hvert point, men sådan har det været hele foråret. Sidst vi mødtes var det langt hen ad vejen tæt, men vi åbner op for dem og det udnytter et tophold som Middelfart. Herefter skal vi frem at jagte, og det koster et par mål mere til sidst, genkalder Justesen, som helst ikke vil ud og jagte kampen igen.

- Vi har mere at spille for og vi skal virkelig være hundrede procent klar fra første fløjt. Men vi har også troen på, at vi kan lave overraskelsen. Vi tror på, vi kan få point med hjem, understreger cheftræneren.

Et enkelt point med ombord på hjemturen vil være udmærket, men tre naturligvis bedre. Uanset hvad er intet afgjort efter torsdag. Kun fire point skiller en nedrykningsplads fra en tredjeplads og det siger alt om hvor vigtigt hvert point – og målscore for den sag skyld – er. Der skal kæmpes til sidste blodsdråbe og det har de blåblusede i sinde af gøre torsdag aften.

Jammerbugt FC besøger Middelfart Stadion torsdag d. 1. juni kl. 19.00.