Facebook

Mød Christoffer Hansen

Christoffer_Hansen_praesentation.jpg
18-07-2011

(Foto: Christoffer Hansen er første forstærkning i Blokhus FC)

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC er startet forberedelserne til den kommende, og meget spændende sæson i 1. Division. Første forstærkning er også sikret i form af den 20-årige centerforward Christoffer "Buffi" Hansen, fra FC Djursland.

Angriberen havde første arbejdsdag i Blokhus FC mandag aften (Se billede forneden), hvor han kunne hilse på sine nye holdkammerater.

Christoffer Hansen led den skæbne at rykke ud af 2. Division Vest med FC Djursland, men det er ikke en nedtryk angriber der er kommet hjem til Nordjylland. Hans statistik for sidste sæson tæller blandt andet 16 scoringer, og adskillelige assists.

 

Facts om Christoffer Hansen:

Født: 03-05-1991

Højde: 193 cm

Vægt: 95 kg

Tidl. klubber: Aalborg KFUM, FC Djursland 

 

Christoffer Hansen, Blokhus FCFørste test venter i morgen

 

Søren Kusk sender sine spillere i aktion allerede i morgen eftermiddag kl.16.00 i Aalborg, hvor AaBs reserver tager imod. Den kamp skal hurtigt vise hvor niveauet på fysikken, eller manglen på samme er henne pt.

Kampen afvikles iøvrigt på AaBs træningsanlæg på Hornevej i Aalborg Øst.

 

Hjemmekamp på fredag

 

Nysgerrige sjæle der vil ud og se nærmere på spillerne i Blokhus FC, er som altid velkommen til træningerne, og fredag aften er der også mulighed for at se holdet i kamp, når Skovbakken kommer på besøg. Sidste sæsons store overraskelse i 2. Division Vest, bliver således BFCs anden træningskamp den første uge.