Facebook

Mød den nye nr. 8 Daniel Moth

Daniel_Moth_-_Profil.jpg
10-08-2012

Af Kenneth Hansen (praktikant)

Blokhusfc.dk retter fokus på klubbens nye spillere, så du kan lære dem bedre at kende. Vi spørger blandt andet ind til spillernes personlige styrker, og hvad de ser frem til i den nye sæson.

Vi skal hilse på den næste i rækken af nye Blokhus FC spillere, og det er denne gang Daniel Moth, som i sommerpausen har tilsluttet sig den blå bølge fra AaB…

Hvad laver du ved siden af fodbolden?

Jeg går på University College Nordjylland, hvor jeg studerer finansøkonom nede i Porthusgade, og her mangler jeg et år, før jeg er færdig.

Hvor er du opvokset og hvor startede du i sin tid at spille fodbold?

Jeg stammer fra Gug området, der ligger ude i det sydøstlige Aalborg, hvor jeg har boet hele mit liv. Jeg startede selvfølgelig med at spille fodbold ude i Gug, hvor vi egentlig også havde et meget godt hold. Og så må det have været som 2. års drenge, at jeg skiftede klub og kom til AaB, hvor jeg så har været, indtil at jeg nu er startet her oppe i Blokhus FC.

Hvad er dine personlige styrker og svagheder og hvordan vil du beskrive dig selv som fodboldspiller?

Mine forcer er vel, at jeg først og fremmest har et stort løbepensum og at jeg kæmper, og dermed aldrig giver op. Derudover er jeg nok en midtbanespiller med en okay teknik. 

Hvad ser du mest frem til ved den nye sæson?

Det bliver da helt sikkert fedt at få holdet i gang og få det hele op at køre. Vi er jo et ungt hold med masser af fremtid i, og det skal nok blive godt når vi er spillet mere sammen. Det bliver en spændende sæson vi går i møde, hvor det indtil videre lover godt ud fra træningskampene og vores lille tur til Nordsjælland i premieren. Så ja det lover godt for resten af sæsonen, men nu må vi se. 

Det var alt hvad vi havde for denne gang men følg med igen i næste uge, hvor vi sætter fokus på to andre af de nytilkomne spillere.