Facebook

Moth fokuserer på mødet med Fremad

MothProfil.jpg
01-10-2015

Af Thomas Jansen

Det har været lidt op og ned indtil videre for den blå bølge i denne sæson. I seneste runde var det ned og forhåbentlig bliver det op igen i kommende runde.

Her venter Aarhus Fremad i en svær udekamp, og Jammerbugt FC’s Daniel Moth håber på oprejsning efter et godt og grundigt træls nederlag hjemme mod Brabrand, hvor det endte 1-0 til gæsterne.

- Det var en hård kamp med intens fight, men hvor spillet aldrig rigtigt blev flydende. På trods af en del chancer, specielt i 2. halvleg, udeblev skarpheden og bolden ville ikke ind, hvilket kendetegner den periode, som vi er inde i. Derfor blev det desværre til et meget bittert nederlag, forklarer midtbanespilleren.

Det har da også været en periode, hvor det har været stolpe ud i mange tilfælde. Arbejdsmoralen har, trods modgangen, været god, men præcision, pletskud og point har haltet efter. Derfor venter nu endnu en vigtig kamp når det lørdag gælder en altid interessant kamp mod Aarhus Fremad på udebane. I sæsonpremieren trak Jammerbugt FC sig sejrrigt ud af det modsatte opgør på Sparekassen Vendsyssel Arena med et snævert 2-1 resultat. Det har i det hele taget for vane at være nogle spændende og hårdt kæmpede dyster, og det er også lige præcis hvad der venter i weekenden, hvis du spørger Daniel Moth.

- Jeg forventer det bliver lidt som den første kamp mod Aarhus Fremad, hvor det hold der investerer mest igennem alle 90 minutter, plus det løse, trækker sig sejrsrigt fra kampen. Det bliver ikke nødvendigvis poleret fodbold, men en kamp mellem to hold, der giver alt hvad de har i alle dueller, forudser Daniel, der beskriver indeværende sæson som kendetegnet ved både op og nedture.

- Det har været noget af en rutsjebanetur med en ellers udmærket sæsonstart, hvorefter vi har haft enkelte kampe med alt for store udfald over 20-30 minutter, som har kostet os dyrt. Samtidig har det været en sæson, hvor der er blevet kæmpet helt vildt, men hvor vi aldrig helt har fundet det spil, som vi ved, vi kan spille. Derfor er vi nu i en lidt presset situation, hvor det er vigtigt, at vi fokuserer på en kamp ad gangen og ikke på hvordan vi ligger i forhold til hverken nedryknings- eller oprykningsplayoff, fremhæver Daniel, der denne uge altså skal fokusere på kampen mod Aarhus Fremad.

Den kamp spilles på udebane lørdag d. 3. oktober kl. 15.00.