Facebook

Næsby gæster Jammerbugt FC 2. Påskedag

56116f1cb38a297f204f0f7154ac259c.jpg
Vi runder Påsken af med at stå skulder ved skulder når den blå bølge ruller 2. Påskedag - vi ses på stadion!
20-04-2014

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC runder mandag d. 21. april Påsken af med en hjemmekamp når Næsby gæster Sparekassen Vendsyssel Arena.

Her er der ifølge Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck en spændende kamp i vente til dem der vælger at slutte påskedagene af med divisionsfodbold.

- Der venter os en rigtig interessant kamp 2. Påskedag.  Vi møder Næsby, som de seneste sæsoner har været fast inventar i toppen af rækken. I denne sæson har de dog været et anderledes presset hold med svingende resultater. Jeg vil dog gerne understrege, at Næsby stadig er et godt fodboldhold. Ingen tvivl om det. De oplevede store ændringer i vinterpausen, hvor flere spillere forlod klubben, og det er på mange områder derfor et nyt hold som vi møder mandag, forklarer Bo Zinck, der sammen med holdet er tilbage på hjemmebane efter at have hentet et point med hjem fra udekampen i Aarhus Fremad.

-  Vi leverede en god præstation i 2. halvleg af kampen i Århus, og det skal vi tage med os videre til kampen mandag. Men uanset forløbet af Aarhus Fremad kampen, så handler det om, at vi mod Næsby skal ud og sætte os på tingene. Vi skal være spilstyrende, og det bliver en lidt anden udfordring end vores udekamp i Aarhus, vurderer Zinck inden manddagens dyst.

Mens  Jammerbugt FC inden kampen befinder sig på en sjetteplads, er gæsterne fra Næsby at  finde på en placering som nummer 13. Sidste sæson sluttede fynboerne netop på Jammerbugt FC’ s nuværende placering som nummer 6, og i det hele taget er fodboldholdet fra Fyn vant til at spille med om topplaceringerne. Placeringen i den nedre del af tabellen er derfor ny for Næsby, men med den meget tætte række denne sæson, er vejen mod midten af tabellen ikke lang. Det kræver dog point på kontoen, og derfor er der ingen tvivl om at Næsby ankommer klar til at kæmpe for at få point med hjem. I efterårets modsatte opgør på Fyn tog de alle tre af slagsen med et 3-1 sejr, så tæt og spændende bliver det formentlig når holdene mødes på ny mandag.

Det bliver på Sparekassen Vendsyssel Arena, og her har Jammerbugt FC har været ganske stærke i denne sæson med fem sejre, tre uafgjorte og kun et enkelt nederlag. Bo Zinck har da også intentioner om, at denne statistik skal gøres endnu bedre med endnu en sejr, og det bliver således interessant at følge denne dyst med to velspillende fodboldhold.

- Der er ingen tvivl om at det er en spændende kamp vi går ind til. Vi har en god statistik på hjemmebane, og glæder os, som altid til at spille hjemme. Det er to gode fodboldhold, som løber på banen i dag, og hvis vind og vejr er med os, så kan der vente os en rigtig god kamp. Lad os håbe det bliver tilfældet, men under alle omstændigheder, kan jeg forsikre, at vi med afsæt i respekt for vores modstander og vores tro på egne evner, som altid vil løbe på banen for at vinde, slutter Zinck, som sender sit hold på banen kl. 15.00 mandag d. 21. april.