Facebook

Næste sæsons trænerteam på plads

04557787d055bf476ff4be14697747df.jpg
29-06-2015

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC har sit træner set up klar til den kommende sæson, og det bliver et kompetent set up med stor kendskab til klubben og med stor fokus på talentudvikling.

Det er allerede på plads, at det er Frode Langagergaard skal stå i spidsen for 2. Divisionsmandskabet.  Her får cheftræneren selskab af Tommy Pedersen. Den nu tidligere U19 træner, som skabte flotte resultater med talenterne i netop afsluttede sæson, skal således være assistenttræner og talenttræner i 2. divisionstruppen. Det er ikke tilfældigt, men derimod en del af en nøje tilrettelagt strategi, hvor integration og videreudvikling af klubbens unge spillere er i centrum. Det glæder derfor også cheftræneren at denne konstellation er lykkedes at få på plads.

- Det er skønt at Tommy nu træder til i divisionstruppen. Han bliver et afgørende bindeled til vores talentudvikling. Tommy kender de unge spillere og skal blandt andet bidrage til at de unge spillere integreres hurtigere og bedst muligt på seniorplan. Tommy bliver en stor del af dette, for hele klubben, vigtige arbejde, forklarer Frode Langagergaad, som på lige hvis får ny målmandstræner, der kan varetage flere interesser. Thomas Skibsteds kompetencer dækker nemlig ikke kun målmandstræningen, men også den fysiske træning.

- Thomas er en ung fyr på 27 år og han er meget engageret i sit arbejde. At Thomas både kan tage sig af vores målmænd, mens han også kan fungere som fysisk træner er en stor fordel. Dermed bliver vi også styrket på denne front. Jeg ser meget frem til samarbejdet med Thomas, lyder det Frode Langagergaard.

Mens trænerteamet omkring 2. Divisionstruppen nu er på plads, så er tingene også faldet i hak hos talentholdene. Her er der hos U19 og U17 fundet kompetente trænere med værdifuld erfaring inden for talentarbejdet, men også med stor kendskab til klubben. Hos U19 vender Kristian Vestergaard Nielsen tilbage til klubben, mens Christian Grubert, der er velintegreret i klubbens talentarbejde får ansvaret for U17 holdet.

- Kristian Vestergaard har været i klubben tidligere og vender nu tilbage efter at have været hos U19 i Vendsyssel FF. Kristian bliver en absolut god efterfølger til Tommy, og han kan gå direkte ind og tage over med udviklingsarbejdet. Kristian er en rigtig kompetent træner og ved hvad det handler om, understreger Frode inden han vender blikket mod U17 holdet, hvor Christian Grubert bliver ansvarlig.

- Grubert kender jo klubben godt og ikke mindst de U16 som rykker op i U17. Nu hvor de rykker op i M1, går de en spændende sæson i møde, og med Christian på trænerposten, er der godt styr på tingene.

Dermed er trænerstaben på plads og klar til at tage hul på en ny sæson efter sommerferien. Her videreføres som sagt fokus på talentudviklingen i klubben.

- Vi etablerer en talenttrup, der skal bidrage til at integrere de unge spillere bedre i klubben. Vi håber det på sigt kan være medvirkende til at vi fastholder mange flere unge spillere i klubben. Spillere udvikler sig forskelligt og på forskellige stadier, og det er nødvendigt at være bevidst herom i arbejdet med de unge spillere. Her bliver ikke mindst Tommy, Kristian og Grubert vigtige aktører i talentarbejdet, slutter Frode Langagergaard, som ser frem til samarbejdet i det nye trænerteam når den nye sæson tager fart.