Facebook

Næste test er hjemme mod AaB DS

LarsJ.png
23-02-2017

Af Thomas Jansen

Endnu et skridt på vejen mod forårspremieren skal tages torsdag aften, når Jammerbugt FC inviterer AaB’s Danmarksserie mandskab ind til en træningskamp.

Senest ramte Jammerbugt FC, efter to gode træningskampe, et lille bump på vejen i den tredje test. Det var ude mod Nørresundby FB, hvor det endte med et nederlag i en kamp, der bød på både gode og mindre gode passager.

Indtil videre har forberedelserne budt på en uafgjort, en sejr og et nederlag, og selvom resultaterne ikke er det afgørende i disse træningskampe, så er målet i Jammerbugt lejren endnu en succesoplevelse og sejr i fjerde kamp.

- Vi kom godt fra land i vores træningskampe, og det gjorde vi sådan set også mod Nørresundby. Jeg var rigtig godt tilfreds med den første halve time,  hvor vi gjorde alt det, vi skulle. Vi manglede kun at score nogle mål på alle de chancer vi skabte, forklarer cheftræner Lars Justesen om seneste test kamp og fortsætter;

- Men det sidste kvarter af første halvleg og starten på anden halvleg var mindre godt. Vi kommer under pres og her fik vi set nogle af de ting, som vi skal arbejde hårdt på at forbedre fremadrettet. Vi foretog ganske vist en række udskiftninger i pausen, men alligevel kan vi ikke være tilfredse med forløbet i den del af kampen.

Nu venter der en ny test, hvor det er AaB’s DS mandskab, der skal prøves kræfter imod. Hvilken styrke det gæstende hold stiller med er usikkert indtil kampdagen, men uanset hvad, så ønsker Lars Justesen at finde tilbage til den solide base, der var kendetegnende ved årets første to træningskampe.

- Vi skal tilbage til det, vi havde succes med i det to første kampe. Vi skal hænge bedre sammen som hold og det skal vi gøre hele kampen. Kampens forløb afhænger naturligvis af hvilket hold AaB stiller med, men vi skal fokusere på vores eget spil. Hos os vil der være nogle nye, som får chancen for at vise sig frem og uanset hvad, er jeg sikker på, at det bliver mod et rigtig fint AaB mandskab, så jeg glæder mig til at se spillerne i aktion og ser frem til endnu en god test, runder cheftræneren af inden årets fjerde forberedelseskamp, der spilles torsdag d. 23. februar kl. 18.00 på Jammerbugt FC’s egne baner.