Facebook

Ærgerligt nederlag i Brabrand

006-8.JPG
Arkivfoto. Målscore Nickolaj Thomsen og det øvrige Jammerbugt FC bød i den grad Brabrand op til dans, men desværre fes festen ud...
25-10-2014

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC måtte lørdag indkassere et nederlag i Brabrand, hvor det trods en føring endte med et 1-2 nederlag.

De blåblusede kom foran på et mål af Nickolaj Thomsen, men derfra gik tingene ikke Jammerbugt FC's vej. Et sevlmål blev efterfulgt af to røde kort og i sidste ende måtte de blå se sig slået 2-1.

Spillemæssigt lovede kampen ellers meget godt for Jammerbugt FC, som gjorde meget rigtigt og som sad på spil og chancer. Trods dette overtag lykkedes det ikke Jammerbugt FC at finde vej til netmaskerne de første 45 minutter. Det gjorde det til gengæld kort efter pausen, da Nickolaj Thomsen fem minutter inde i 2. halvleg ved et hjørnespark steg højest og headede bolden i mål til en særdeles fortjent Jammerbugt FC føring.

Der var flere gange optræk til en udbygning af føringen, men Jammerbugt FC fik ikke lukket kampen med et mål til 2-0 og det blev straffet sidst i kampen, hvor tingene, det sidste kvarter, i den grad gik imod de blåblusede fra Jammerbugten.

Først udlignede Brabrand til 1-1 på et selvmål af Jammerbugt FC’s egen Søren Reese og kort efter fik Jammerbugt FC’s Thomas Quorning sit andet gule kort i kampen, og dermed rødt kort. Samme skæbne led Patrick Ehlers godt fem minutter senere og reduceret til ni mand blev det svært for Jammerbugt FC. Modgangen blev total i dommerens tillægstid, da gæsterne stik mod spil og chancer bragte sig i front 2-1 og dermed stjal de tre point. Jammerbugt FC måtte endda se to mål annulleret i situationer som ikke just gik den blå bølge bølges vej. Derfor var det naturligvis et mildt sagt slukøret Jammerbugt FC mandskab som vendte snuden hjemad lørdag eftermiddag.

- Det er meget meget frustrerende. Vi er efter min mening klart bedst kampen igennem. Vi spiller rigtig godt og skulle have lukket kampen inden det gik galt det sidste kvarter. Så det er mildt sagt træls, lyder det fra Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck efter kampen. En kamp, hvor Zinck ikke ligefrem var imponeret over dele af  kampens forløb.

- Vi skal selvfølgelig score på vores chancer, ellers vinder vi ikke. Sådan er gamet. Men vi får også to mål underkendt og i det hele taget må jeg bare konstatere, at tingene på ingen måde falder ud til vores fordel i dag. Vi spillede godt, men det er desværre nogle ting vi ikke kan gøre noget ved der kostede os. Det var ufortjent vi ikke vandt. Nu skal vi bare videre i en fart, så det er godt vi allerede spiller igen tirsdag, understreger en frustreret cheftræner, som nu ser fremad og kaster blikket mod den kommende pokalkamp mod 1. divisionsmandskabet Brønshøj nu på tirsdag d. 28. oktober kl. 14.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Brabrand – Jammerbugt FC: 2-1 (0-0)
50’ 0-1 Nickolaj Thomsen, Jammerbugt FC
74’ 1-1 Selvmål (Søren Reese), Brabrand
78’ Rødt kort Thomas Quorning, Jammerbugt FC
84’ Rødt kort Patrick Ehlers, Jammerbugt FC
90’ 2-1 Mike Kaljo, Brabrand