Facebook

Nederlag i første test

Hummel_fodbold.jpg
17-02-2013

Af Thomas Jansen

Blokhus FC måtte søndag middag erkende nederlag i forårets første træningskamp, da 1. divisionsmandskabet FC Hjørring vandt den indbyrdes dyst med 5-1.

 

Blokhus FC’s trup til kampen:

Simon Enevoldsen – Kenneth Skov Nielsen, Emil Haucke, Glenn Schreiber, Søren Reese – Mike Nørgaard, Sune Gundersen, Mads Severinsen, Nick Svendsen – Jan Rasmussen – Nickolaj Thomsen.

Bænk: Daniel Moth, Emil Hansen, Jonas Nielsen.

FC Hjørring – Blokhus FC: 5-1 (3-1)

5’ 1-0 Michael Byskov, FC Hjørring
15’ 2-0 Michael Byskov, FC Hjørring
18’ 3-0 Lasse Strandberg, FC Hjørring
25’ 3-1 Jan Rasmussen (straffespark), Blokhus FC
48’ 4-1 Mads Jessen, FC Hjørring
55’ 5-1 Patrick Pedersen, FC Hjørring

 

Blokhus FC måtte se bort fra en række spillere i en kamp, hvor drengene i blåt kom rigtig skidt fra start.

- Vi får en rigtig skidt start, hvor vi giver dem tre mål på de første 18 minutter. Det sker på fejl fra vores side, og det var ikke godt nok. Til gengæld mener jeg, at vi efter de første 20 minutter kommer godt med og faktisk spiller udmærket de sidste 70 minutter af kampen, refererer cheftræner Bo Zinck, som trods resultatet var tilfreds med flere positive aspekter af forårets første test.

- Vi kan bestemt tage positive elementer med fra kampen. Vores fysik så blandt andet ganske lovende ud. Vi bruger kun 13 spillere i dag, mens Hjørring vel benytter sig af ca. 20 spillere. Samtidig har de allerede spillet en håndfuld træningskampe, mens dette var vores første. Alligevel er vi godt med i de sidste 70 minutter, som vi kun taber 2-1.

Blokhus FC manglede som bekendt en række spillere til kampen mod FC Hjørring, men der var til gengæld blevet mulighed for at se et par nye mand i aktion for første gang, og de efterlod endnu et positivt element at tage med videre ind i sæsonen.

- De nye spillere gjorde det godt i dag, og det var dejligt at se. Det ser lovende ud. Jeg vil dog sige, at vi over hele linjen gør det ok i dag, taget i betragtning at vi møder en rigtig stærk modstander. Så med undtagelse af de personlige fejl som koster dyrt i starten af kampen, var det alt i alt en ok første testkamp, hvor vi fik nogle gode kilometer i benene.

I de kommende dage venter nu flere træningskampe på programmet. Torsdag d. 21. februar gælder det Løgstør fra Danmarksserien, mens det allerede igen lørdag d. 23. februar gælder Aalborg Freja, som ligeledes spiller i Danmarksserien.

Du kan læse mere herom på blokhusfc.dk i de kommende dage.