Facebook

Nederlag mod kommende 1. divisionshold

1a2aff09b05e228f1ce4194b96700eb0.jpg
14-06-2015

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC måtte lørdag erkende nederlag i sæsonens sidste hjemmekamp, da gæsterne fra Næstved viste sig for stærke og sejrede 3-0.

Med sejren sikrede Næstved sig ikke blot de tre point. Næstved sikrede sig også oprykning til næste sæsons 1. division. Med kun en runde tilbage af sæsonen kan sjællænderne ikke længere hentes af rækkens nr. 2, Marienlyst.

Jammerbugt FC startede ellers ganske fornuftigt og havde fint styr på det kommende 1. divisionshold i 1. halvleg, hvor blandt andre Nickolaj Jonstrup og Sonny Jakobsen kom tæt på at score for hjemmeholdet. Gæsterne havde dog også sine muligheder, men de opstod primært i situationer, hvor Jammerbugt FC gav chancerne væk. Det blev kun til mindre chancer og ved pausen stod det da også fortsat 0-0.

Jammerbugt FC var ved godt mod og startede også godt på 2. halvleg, hvor føringsmålet blev jagtet. Det gav blandt andet en stor chance til Emil Haucke efter et hjørnespark, men desværre for Jammerbugt FC endte bolden ikke i nettet.

Gæsterne viste sig skarpere som 2. halvleg skred frem og efter lidt mere end en times spil blev det 1-0 til gæsterne. Her var det en fejl hos Jammerbugt FC som førte til Næstved fik en fri chance. Den tog de.

Kun fem minutter senere stod det 2-0. Igen mistede Jammerbugt FC bolden på lidt uheldig vis og det indbød Næstved til et gennembrud i højreside. Herfra blev bolden sendt indover og derfra videre i mål.

Dermed var der lang vej tilbage i kampen mod et stærkt Næstved mandskab. Jammerbugt FC forsøgte, men i bestræbelserne på at komme tilbage i kampen, satsede de blåblusede frem ad banen. Det gav åbninger bagude, og i kampens slutminutter udnyttede Næstved dette på en kontra. 3-0 og der var ikke længere tvivl. Næstved var fortjente vindere og fortjente oprykkere til 1. division.

- Vi spiller rigtig gode 60-65 minutter. De har nogle muligheder, men kun nogle små nogle og det er chancer vi selv giver væk. Jeg synes vi holder dem godt i den periode. Vi byder dem op til dans og er vi lidt skarpere i det afgørende situationer, kunne det måske være endt anderledet. Men der er chancer til begge hold, forklarede Jammerbugt FC cheftræner Frode Langagergaard efter kampen, hvor indsatsen trods nederlaget var udmærket i størstedelen af kampen, men hvor modstanderen på dagen ganske enkelt var bedre.

- Vi blæser på i starten af 2. halvleg og har et par gode chancer, men da Næstved scorer, så synes jeg filmen knækker for os. Herfra kan vi tydeligt mærke at det er et godt hold vi er oppe imod. Derfor er det også helt fair at de vinder kampen, og jeg vil også mener at Næsted er fortjente oprykkere. Det er det bedste hold vi har mødt i denne sæson, slutter Frode Langagergaard, som måtte se en sidste hjemmesejr aflyst af Næstveds oprykningsfest.

Nu gælder det om at slutte godt af og sikre 3. pladsen i sæsonens sidste kamp, som er på udebane i Kjellerup lørdag d. 20. juni kl. 15.00.

Til Næstved skal der fra Jammerbugt FC lyde et stort tillykke med oprykningen samt et held og lykke med den nye tilværelse i 1. division.

Jammerbugt FC - Næstved: 0-3 (0-0)
67' 0-1 Stefan Nygaard Hansen, Næstved
72' 0-2 Patrick Hansen, Næstved
90' 0-3 Mikkel Rygaard Jensen, Næstved