Facebook

Nederlag mod Rishøj

a6d171a3fdd6d3ee1a39a8f9847deae51.jpg
31-08-2013

Efter ti kampe på hjemmebane uden nederlag, gik den ikke længere da Rishøj Boldklub lørdag eftermiddag var på besøg fra Sjælland.

Det formstærke mandskab sejrede således 2-0 i blæsten og tog dermed alle tre point med hjem til Sjælland. Der var i det hele taget ikke meget at varme sig på i blæsten denne dag. På banen udeblev den store fodboldoplevelse sammen med de tre point. Det var nemlig en af de dage, hvor få ting lykkedes og det ærgede naturligvis en skuffet cheftræner hos Jammerbugt FC, der efter kampen kunne konstatere, at det var over hele linjen at det glimpede denne gang.

- Det var en kollektiv offday, konstaterer Bo Zinck, som på ingen måde var tilfreds efter lørdagens nederlag.

- Jeg er skuffet. Det var ikke godt nok og langt fra hvad vi har præsteret indtil nu i sæsonen. I det hele taget var det ikke nogen god kamp. De var godt organiseret defensivt og vi kunne ikke skabe noget. Men generelt var der ikke mange chancer i kampen og man kan argumentere for at den ikke burde have haft nogen vinder. Der er set bedre kampe på vores stadion, og det skal ikke ske igen, understreger cheftræneren, som ikke er i tvivl om hvad der skal til.

- Nu handler det om at komme tilbage på sporet. Tilbage til det vi har gjort de seneste fire kampe. Når marginalerne er imod en, så er hårdt arbejde den eneste vej frem, og det er den vej vi skal nu. Det var én dårlig præstation og vi ryster ikke på hånden. Vi tror på vores spilkoncept og fastholder vores udgangspunkt, men vi må arbejde hårdere nu, forklarer Zinck, som er fuldt opsat på at der igen skal point på kontoen lørdag når Brabrand venter på udebane.

- Vi skal tilbage på sporet mod Brabrand. Vi er meget opsatte på at få rettet op på dette og få gang i det spil vi ved vi kan. Det vi har vist i denne sæson skal vi have frem igen, og det skal vi lørdag.

Jammerbugt FC tager turen til Brabrand lørdag d. 7. september, hvor der fløjtes op til kamp kl. 14.00.

Jammerbugt FC – Rishøj Boldklub: 0-2 (0-1)
11' 0-1 Dennis Schmidt (straffe)
81' 0-2 Simon Bahne Backmann