Facebook

Nedtur og nul point i Kjellerup

a297cd45d43a62514d06b2c80d2d259d.jpg
02-11-2016

Af Thomas Jansen

Det var som en mørk og kold vinter mandag morgen, da divisions hverdagen igen ramte Jammerbugt FC efter mødet med FC København i pokalturneringen.

På udebane mod Kjellerup IF gik det nemlig ikke som håbet og præstationen blandt de blåblusede hørte ikke til blandt de bedste denne sæson. Det resulterede i et 0-3 nederlag i en der, med baggrund i rundens øvrige resultatet, viste sig ikke at have nogen pointmæssig betydning.

Det ændrede dog ikke ved, at der efter kampen var skuffelse og frustration af spore i den blå lejr, hvor man havde håbet på en mere opløftende præstation og resultat.

- Det var ikke godt nok, og jeg tager gerne ansvaret. Men som træner er jeg også nødt til at få nogle svar. Vi har et ungt og på mange måder uprøvet hold. Vi skal hele tiden blive klogere på, hvem der skal spille hvor, hvem der har niveauet osv. Og så må vi bare erkende, at når vi ikke præsterer på dagen, så går det altså galt. Vores bundniveau er endnu ikke godt nok og vi har meget at lære endnu. Vi skal lære af vores fejl, og denne kamp skal vi lære af, forklarede en frustreret Martin Pedersen efter kampen, hvor der var ændret på mange pladser, hvilket gav værdifuld spilletid til flere af de unge spillere.

Blandt andet var Jammerbugt FC uden Jan Rasmussen, Mads Larsen og Christian Rye, mens Christoffer Hansen og Victor Rafael startede på bænken. På målmandsposten var der ligeledes rokeret rundt. Det var der flere årsager til. Karantæner, skader, pokaltrætte ben og så behovet for at tjekke op på det generelle niveau i truppen.

I løbet af de 90 minutter var der ikke meget, der gik Jammerbugt FC’s vej. Allerede efter seks minutter kom værterne foran 1-0. Det skete efter et hjørnespark, som i første omgang blev clearet, men efterfølgende, fra kanten af feltet, blev sendt i krydset. Stillingen holdt til pausen, men i de sidste 45 minutter blev det også 2-0 og 3-0. I begge sekvenser blev Jammerbugt FC overspillet og ramt af Kjellerups fart og aggressivitet fremad banen.

Selv skabte Jammerbugt FC 2-3 fine muligheder i løbet af kampen, men på dagen manglede kynismen i begge ender.

- Denne kamp og så en halvleg i Vejgaard er de eneste gange vi ikke har været til stede. Selvom vi ikke altid har fået de resultater vi gerne ville, så har jeg følt vi har fightet og løbet, og givet os fuldt ud for hinanden. Det manglede vi her, fortæller cheftræneren og tilføjer;

- Vi udvikler os og må klø på. Det har været et efterår med masser at vigtig spilletid til mange unge spillere, og de rykker sig også alle i den rigtige retning. Derfor ser det også lovende ud for fremtiden. Vi er der bare ikke endnu. Det er vi dog tvunget til at være lørdag. Det er efterårets vigtigste kamp. Her skal alle kræfter sættes ind, og så må vi evaluere på tingene derefter, slutter Martin P med henvisning til efterårets sidste spillerunde hjemme mod VSK Aarhus.

Kjellerup IF – Jammerbugt FC: 3-0 (1-0)
06’ 1-0 Mikkel Dahl, Kjellerup IF
58’ 2-0 Lasse Møberg, Kjellerup IF
68’ 3-0 Mathias Gertsen, Kjellerup IF