Facebook

Negativt resultat, men positivt indtryk

1a2aff09b05e228f1ce4194b96700eb0.jpg
10-02-2014

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC måtte lørdag se sig besejret i årets første træningskamp, hvor det blev til et 0-4 nederlag til Vendsyssel FF.

Kampen mod 1. divisionsmandskabet blev indledt med et minuts stilhed til minde om den unge Jetsmark IF spiller, Patrick Møller Christoffersen, der på tragisk vis gik bort ugen forinden. Jammerbugt FC spillerne markerede efterfølgende sin respekt for Patrick ved at bære sørgebind under kampen.

Det var en bevægende start på kampen, hvor Jammerbugt FC viste lovende takter. Holdet viste flere gode spilsekvenser og både Sonny Jakobsen og Nickolaj Thomsen havde gode forsøg fra kanten af feltet. Alligevel var det værterne fra Vendsyssel FF, som bragte sig i front efter en halv times spil. 1-0 stillingen holdte frem til pausen, hvor der blev foretaget en række udskiftninger på de to hold.

I anden halvleg øgede Vendsyssel FF føringen flere gange, og efter de 90 minutters fodbold stod det 4-0 til hjemmeholdet. Ikke noget opløftende resultat for Jammerbugt FC, men det var spillet til gengæld, og i disse træningskampe er det trods alt ikke resultatet, som er det væsentligste. Derfor kunne Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck også glæde sig over flere gode aspekter af kampen.

- Trods nederlaget, synes jeg der er meget positivt at tage med videre. Jeg synes vi er godt med, især i første halvleg, og to af målene kommer efter direkte fejl fra vores side, fortæller Jammerbugt FC cheftræneren om træningskampen mod Vendsyssel FF, en kamp hvor resultatet ikke afslører den egentlige styrkeforskel ifølge Bo Zinck.

- Skal de vinde? Ja, måske. Men ikke med den margen. Vi er med hele vejen, skaber gode chancer og jeg mener vi har en masse at bygge videre på. Fysisk var der ingen problemer og spillemæssigt var vi godt med. Flere gjorde det godt og vi har meget positivt at tage med videre.

I første omgang skal dette tages med videre til den næste træningskamp i rækken, som er på onsdag d. 12. februar, hvor turen går til Vejgaard Boldklub.