Facebook

Nick Svendsen takker af for denne gang

Nick_Svendsen_kopi.jpg
13-06-2014

Af Thomas Jansen

Han har efterhånden været i klubben i mange år, og har tilmed begået sig på en række af klubbens hold, men nu er tiden kommet til at vellidte Nick Svendsen siger tak for denne gang. Noget der vækker særlige følelser for cheftræner Bo Zinck, som nærmest har kørt parløb med Nick siden starten.

- Det er egentlig en lidt speciel historie. Da jeg første gang skulle stå på egne ben som træner, starter Nick i klubben, og så har vi stort set fulgt hinanden lige siden. Jeg havde ham som U19 anfører og det samme på 2. holdet, da jeg var ansvarlig for det, og senest som en del af divisionstruppen. Derfor vil Nick også altid have en speciel plads hos mig, fortæller Bo Zinck og erkender at selvom tiden er rigtig, så bliver det ikke noget nemt farvel.

- Det bliver ikke let at sige farvel og Nick vil altid være højt respekteret i min verden. Men jeg tror også det var tiden, at Nick skulle videre til noget nyt og andet, fortæller Zinck og minder om at den altid arbejdsomme spiller har spillet en vigtig rolle i klubbens udvikling.

- Nick har været med til at kickstarte en positiv udvikling i klubbens ungdomsafdeling og det skal han være stolt af, og det skal han også have en stor tak for. Han har været en vigtig spiller for klubben, og det bliver lidt underligt, at han ikke er her efter sommer, men jeg håber kun det bedste for ham fremover.

Hvad fremtiden byder for den snart forhenværende Jammerbugt FC spiller, er endnu ikke endeligt på plads, men Nick selv har sin prioriteter klar.

- Jeg planlægger at starte i en klub i Aalborg, men hvor det bliver, er ikke helt afklaret endnu. Så vi må se hvad tiden bringer, fortæller Nick, som efterhånden har været i klubben i fem år.

- Jeg startede i klubben som 1. års U19 i 2009, må det være, og efter et halvt år, trænede jeg fast med 1. holdet, erindrer Nick om sin start i den blå trøje. Siden er der sket meget og der har været både op og nedture undervejs. Oplevelser, som når alt gøres op, efterlader et godt indtryk hos både spiller og klub.

- Min tid i klubben har først og fremmest været god. Jeg vil dog også betegne det lidt som en rutsjebanetur, hvor jeg blandt andet har skiftet meget mellem 1. og 2. holdet ligesom jeg har haft forskellige trænere og ledere. Det er en del af det og alt i alt har det været en rigtig fin tid, understreger den alsidige spiller, som mindes et, ved første øjekast, måske lidt overraskende lav- og højdepunkt.

- Mit højdepunkt må vel være, da jeg startede inde, imod Vestsjælland og spillede fuld tid. Godt nok tabte vi tabte 5-1, men vi var foran 1-0, smiler Nick inden han retter tankerne på en for ham mindre fornøjelig periode.

- Mit personlige lavpunkt må være det forår, hvor vi rykkede op i 1. Division. Jeg fik et vrid i knæet, i en af de første turneringskampe, og var ikke med resten af foråret. Det var en god sæson for klubben, men ikke for mig, på det sportslige plan, husker Nick Svendsen, som glæder sig til nye udfordringer selvom stoppet i Jammerbugt FC vil efterlade et savn.

- Jeg kommer til at savne mange af dem i klubben. Dem som har taget hånd om mig, lige meget om det var i starten eller her til slut. Og så kommer jeg bestemt også til at savne mine holdkammerater, ikke mindst dem der er med i "partybilen", slutter Nick Svendsen med sit altid gode humør inden han ved sommerpausen takker af for denne gang.

På hele klubbens vegne skal lyde en stor tak til Nick for tiden i Jammerbugt FC samt alt mulig held og lykke med næste udfordring.