Facebook

Nicklas sigter mod toppen

19092681_828141794007023_3422175869914092703_o.jpg
08-09-2017

Af Thomas Jansen

Han har vist gode takter her først på sæsonen, Nicklas Sørensen, der er en af Jammerbugt FC’s kreative offensive kræfter.

Det er bl.a. blevet til en ”man-of-the-match” kåring, men for Nicklas er toppen langt fra nået endnu. Forude venter VSK Aarhus på hjemmebane og her har Nicklas tænkt sig at følge op på de gode præstationer med endnu tre point.

- Jeg forventer, vi leverer, som vi gjorde sidst på hjemmebane. Vi skal vise, vi er et tophold, og at vi er der for at blive. Den energi og lyst til sejr, som sidst på hjemmebane, skal stråle ud af os. Vi håber, vi kan give fansene alle tre point igen, dog mod en svær modstander. VSK er et godt hold, med dygtige spillere. Men vinder vi, har vi også mulighed for at sætte os selv i en meget gunstig situation i forhold til dem, og det håber jeg også kommer til udtryk på banen, fortæller den kun 21-årige Jammerbugt spiller.

Sin unge alder til trods har Nicklas Sørensen masser af divisionserfaring og den vil han gøre til sin og holdets fordel, men samtidig er den ambitiøse unge mand fast fokuseret på, at der skal bygges yderligere på.

- Min rolle på holdet er helt sikkert i den kreative og offensive del. Det jeg personligt har meget stort fokus på i år, er den afsluttende fase i spillet. Altså mål og oplæg. Derudover skal det altid ligge i baghovedet på en kantspiller, at fodbold er begge veje. Jeg vil slet ikke kalde mig gammel og erfaren, men jeg har efterhånden en pæn portion divisionskampe på papiret og har oplevet diverse stadions et par gange efterhånden - og jeg man give lidt af den tryghed videre til nogle af de "unge", så er det også altid et plus, siger Nicklas Sørensen der har en fortid i AaB, men til Jammerbugt FC allerede i de sene ungdomsår.

Selvom formen er opadgående, fik den et lille knæk i seneste runder, hvor det blev til et nederlag på udebane til Kjellerup IF. Efter en flot sæsonstart gjorde nederlaget naturligvis ondt og nu handler det om at vise, at holdet er klar til at slå igen og komme tilbage på sporet.

- Det var en kamp, vi ikke kan tage så meget med fra. De spillede okay og ingen af os præsterede. Så det var vel fortjent nok at Kjellerup vandt.  Generelt synes jeg ellers, det har været rigtig lovende. Man kan mærke på hele truppen og klubben, hvor meget det betyder at spille med i toppen igen. Det er tidligt sagt ja, men det er den forventning, vi alle går med. At vi skal i oprykningsspillet, koste hvad det vil. Det synes jeg også allerede, vi har fået vist med sejre i kampe, hvor vi ikke har spillet optimalt. Det kendetegner fint et tophold. Så meget godkendt indtil videre, men der er lang lang vej endnu, understreger Nicklas, der sammen med sine holdkammerater kan tage et vigtigt skridt på den lange vej med en sejr hjemme over VSK Aarhus lørdag.