Facebook

Nicklas Sørensen fortsætter i den blå trøje i 2019

NicklasS_web.jpg
08-11-2018

Af Thomas Jansen

Han har for nylig rundet 100 spillede kampe for Jammerbugt FC og der lader til at være mange flere på vej for kun 22-årige, Nicklas Sørensen, som netop har forlænget sin kontrakt med klubben for yderligere et år.

Med sublim teknik, lækre detaljer og maskerede afleveringer har Nicklas Sørensen spillet sig ind som fast inventar på divisionsholdet, hvor han med sin chanceskabende kreativitet er blevet en vigtig del af Jammerbugt FC’s offensiv. Men han kan mere end det og udvikler sig stadig som spiller.

- Nicklas er noget så sjældent som et ungt talent med stor erfaring. Han har taget nogle store skridt her i efteråret og er modnet meget. Han bygger virkelig på, også i forhold til duelspillet og det defensive arbejde. Nicklas har altid været en dygtig spiller med bolden og i det fremadrettede spil. Han er teknisk meget stærk og har en ro i sit spil, men nu skal han tage skridtet op til at være en profil for os, og det er han godt i gang med. At han allerede i så ung en alder har opnået 100 divisionskampe for klubben, det er flot og det fortæller også meget om Nicklas’ kvaliteter. Dertil er Nicklas jo mere eller mindre en af klubbens egne med den historik, han har her. Så på alle måder er jeg rigtig glad for denne forlængelse. Nu skal vi sammen fortsætte den gode udvikling, forklarer Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, om en spiller han gennem årene har tilbragt mange timer sammen med på træningsbanerne i Jammerbugten.

Her har Nicklas Sørensen udviklet sig til den spiller, han er i dag, og han har i sinde at fortsætte denne udvikling. I en klub, han sætter pris på, og som sætter pris på ham.

- Forlængelsen lå lidt i kortene. Jeg har været glad for tiden i klubben siden første dag, jeg trådte på banen i Pandrup, og omvendt føler jeg også, klubben har været glad for mig. Derfor er det naturligt at forsætte. Derudover føler jeg stadig, at vi som klub er i en god udvikling, og det samme er jeg som spiller. Så jeg er glad for de vil høre på mig lidt endnu heroppe, smiler Nicklas, der tydeligvis føler sig tilpas i sin fodbolddagligdag i Jammerbugt FC.

Men der er da også mange gode oplevelser forbundet hermed. I indeværende sæson rundede den teknisk stærke offensivspiller sin kamp nummer 100 i den blå trøje. Trods sin unge alder har Nicklas indhentet stor divisionserfaring, men han er langt fra færdig med at udvikle sig og jagte nye mål.

- De 100 kampe var selvfølgelig skønt at opnå, og klubben vil altid have en plads i mig, da jeg har været her i mange år. Her har jeg udviklet mig til en voksen fodboldspiller, sammen med mange i og omkring truppen gennem årene, forklarer Nicklas og kigger frem ad.

- Mine ambitioner er store. Måske også for store til at tale om dem, og jeg tror, det er vigtigst at tage delmålene først, og det er top 2 her i efteråret. Det vil for mig være det første flueben at sætte med god samvittighed, og så må vi se derefter.

Lørdag skal Nicklas Sørensen, sammen med sine holdkammerater, forsøge at indfri dette delmål. Her kommer Brabrand, der er et enkelt point efter Jammerbugt FC, på besøg til efterårets sidste divisionsdyst.