Facebook

Nicklas: Vi var godt forberedte og det skal vi være igen

NIcklas_Profil.jpg
10-04-2018

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC præsterede et på mange måder flot resultat i seneste runde, hvor det endte 1-1 ude mod rækkens nr. 2, Næstved.

Her var Jammerbugt FC’s teknisk stærke offensivspiller, Nicklas Sørensen, med fra start, og han ser præstationen som en del af den gode udvikling, holdet er inde i. Nu skal der følges op i næste runde. Denne gang mod rækkens nr. 1, Hvidovre IF, på hjemmebane.

- Først og fremmest synes jeg, vi var godt forberedt i Næstved. Vi vidste, det var en svær opgave, vi skulle over til. Men det er hver kamp efterhånden i det her oprykningspil, så tæt som rækken er blevet. Jeg synes, vi står rigtig godt på banen, og igen vil jeg gerne fremhæve det sammenhold, der er i truppen. Selvom vi er en ung trup, så synes jeg, vi er modnet meget på kort tid. Det i sin helhed gav et point, og kunne med lidt held have givet alle tre, forklarer Nicklas Sørensen, der trods sin unge alder, selv har en hel del divisionserfaring under den blå trøje.  

Der er ingen tvivl om, at Jammerbugt FC mandskabet har rykket sig i en positivt retning, og denne udvikling understreges af den umiddelbare reaktion efter 1-1 i Næstved. Indstillingen var, trods det flotte resultat, at det kunne have været mere. Men samtidig erkendes det også, at der var retfærdighed i resultatet.

- Lige da kampen var fløjtet af, var det lidt en blandet følelse. Vi ville sindssygt gerne have haft alle tre point, men hvis vi skal være ærlige, var 1-1 nok fortjent i sidste ende. Men jeg vil gerne indrømme, at ved 1-0 til os, langt inde i kampen, ja så smagte de tre point altså godt, især i forhold til stillingen i tabellen. Men det må blive på lørdag, de tikker ind på kontoen, smiler Nicklas Sørensen med henvisning til den forestående kamp mod rækkens nr. 1, Hvidovre IF.

Her er de blåblusede tilbage på hjemmebane, og Nicklas har ikke tvivl i stemmen, da han sætter ord, hvordan den kamp skal angribes.

- Vi skal ikke gøre noget anderledes på lørdag, end vi har gjort i alle de andre kampe på hjemmebane. Vi skal komme ud med det udtryk, vi altid har i Pandrup, og det er med sult og lyst til sejr fra start. Den er ikke meget længere. Når vi er hjemme, er vi uhyggelige, hvilket statistikkerne også siger, så det skal vi fortsætte med være, fremhæver Nicklas og runder af med en lille opfordring til hjemmepublikummet;

- Dertil vil jeg sige, at det er et rigtig interessant hold, der kommer på besøg. Så jeg håber da inderligt, at der kommer en del mennesker og støtter os. Det giver altid mere tro på tingene.

Jammerbugt FC møder Hvidovre IF på Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag d. 14. april kl. 15.00.