Facebook

Nickolaj får fjerdeplads i rekordbøgerne

Thomsen_profil.jpg
02-05-2011

Af Thomas Jansen

Nickolaj Thomsen skød sig med sine imponerende syv mål mod Rishøj i weekenden ind på en plads i rekordbøgerne.

Danskfodbold.com, DBU’s officielle statistikere, kan således berette om, at Nickolajs præstation sender ham ind på en fjerdeplads over spillere som har scoret flest mål i samme kamp i en dansk turneringskamp.

Hovedpersonen selv er glad for sin bedrift og pladsen i rekordbøgerne, men tilskriver sine holdkammerater ligeså stor andel i præstationen.

- Det var en meget speciel oplevelse og det starter allerede da kampen bliver udsat i 35 minutter. Man ved ikke helt hvordan holdet reagerer på sådan noget og første halvleg var da heller ikke prangende. Målet inden pausen sender os dog på rette kurs, men det lå ikke i kortene at vi skulle vinde stort, erindrer Blokhus FC’s nr. 22 Nickolaj Thomsen.

- Anden halvleg kan jeg næsten ikke beskrive, lyder det videre fra Nickolaj Thomsen inden han stopper op og forsøger at få styr på forløbet og de mange mål.

- Jeg kan faktisk ikke rigtig huske målene fra hinanden, men vi får lukket kampen ved 3-0. Min store succes i kampen er jo baseret på en holdpræstation. Mine holdkammerater gjorde det helt fantastisk og satte målene op for mig. At det så er mig, som får puttet dem alle ind er jo bare helt vanvittigt. Det er en speciel situation, men det kunne lige så godt have været en af de andre som havde scoret, fortæller topscoren i 2. division vest, som efterfølgende havde svært ved at begribe det han netop havde præsteret.

- Det går faktisk først op for mig da medierne begynder at ringe. Jeg tør ikke sige hvor mange gange jeg har fortalt om dette i løbet af det seneste døgn. Det har været en meget surrealistisk oplevelse for mig. Jeg blev blandt andet ringet op af en fodboldstatistiker fra DBU’s officielle statistikere, som kunne fortælle mig, at det var over 70 år siden at nogle sidst havde scoret så mange mål i en kamp og at jeg nu var på en fjerdeplads over spillere med flest scorede mål i én kamp – og den plads er jeg nu meget glad for, smiler målmaskinen, som håber at tage bare lidt af scoringsformen med videre til topbraget mod Thisted FC på fredag.

Du kan læse mere om rekorderne og øvrige interessante statistikker på danskfodbold.com.