Facebook

Nickolaj ser fremgang i foråret

Thomsen_i_aktion.jpg
19-02-2016

Af Thomas Jansen

Bedømt på baggrund af seneste træningskamp, så er Nickolaj Jonstrup allerede klar til sæsonstart. I hvert fald puttede den rutinerede angriber to bolde i nettet i 2-0 sejren over Lindholm.

Trods dobbeltscoringen er sandheden dog nok, at formen fortsat mangler lidt inden den er helt hvor den skal være, men sikkert er det, at Nickolaj og Jammerbugt FC er kommet godt i gang med det nye fodboldår.

- Vi har haft et par gode træningskampe mod gode modstandere, hvor vi har haft mulighed for at se hvor langt vi hver især, indleder Nickolaj inden han roser vinterens nye spillere i blåt.

- Var har fået nogle dygtige offensive typer, der en fin bredde. Det øger også konkurrencen  og vores muligheder for at spille med forskellige spilsystemer, hvor der kræves forskellige typer på de forskellige positioner, forklarer 2-målsskytten.

Angriberen, som har prøvet lidt af hvert i en Jammerbugt FC trøje, ser fremgang i spillet og tror på forbedringer i det kommende forår, hvor organisationen forventes at være bedre på plads.

- Nu har vi spillet sammen i det nye set up i et halvt år og det begynder  at sig på banen. Vi kommer ikke til at lukke så mange mål ind i foråret som vi gjorde i efteråret, forventer Jammerbugt FC’s nr. 22, som ligeledes ser gode muligheder i det nye træner set up, hvor Martin Pedersen nu er en del af teamet.

 - Vi kan også mærke at Martin P er kommet ud på trænerbænken. Hans erfaring og engagement har løftet holdet på mange måder. Det bliver spændende at følge holdets udvikling, som kun går i den positive retning, vurderer den rutinerede måltyv.

Han skal forsøge at prikke et par stykker mere ind, når Jammerbugt FC i weekenden møder Vejgaard Boldklub.