Facebook

Nicolaj Ritter - fra JIF til SIF

Nicolaj_Ritter_SIF.jpg
25-09-2012

Af Thomas Jansen

Blandt pokalgæsterne fra Silkeborg IF finder vi en spiller som er lidt mere velkendt på disse kanter end de øvrige. For Silkeborgs nummer 25, 20-årige Nicolaj Ritter, startede vejen mod tilværelsen som professionel fodboldspiller nemlig for alvor i Jetsmark IF, hvor Nicolaj tilbragte en del af sine ungdomsår.

- Det er efterhånden længe siden jeg var her sidst, men jeg husker det som en god tid. Det var i Jetsmark IF at fodbolden for alvor begyndte at blive seriøs for mig med flere træninger og talentudvikling. Det var en form for et vendepunkt for mig, fortæller Nicolaj Ritter, der fortsatte sin udvikling i AaB for senere at tage skridtet til FC Midtjylland inden han med skiftet til seniorfodbold valgte Silkeborg IF. Nu er han så igen på Jetsmark Stadion, men denne gang på det gæstende hold, hvor han er indstillet på en svær kamp.

- Det bliver en svær kamp som alle andre, men jeg forventer vi bliver spilstyrende. Det kræver dog vi er 100% klar fra start til slut. Blokhus FC er et godt hold og det vidner de to storsejre på 9-0 og 9-1 i pokalturneringens første to runder jo også om, understreger Nicolaj, der udover en sejr i dag har flere mål med fremtiden.

- Først og fremmest er det mit mål at blive fast mand i Superligaen med Silkeborg IF. På længere sigt håber jeg, at jeg en dag får muligheden for at komme til udlandet. Det er det langsigtede mål.

Onsdag d. 26. september er Nicolaj, der inden tiden i Jetsmark IF startede med fodbolden i Arentsminde IF og Brovst IF, dog tilbage på de mere hjemvante kanter når det gælder pokalbraget kl. 16.30 på Jetsmark Stadion.