Facebook

Nu nærmer vi os forårets kick off

22_N_Thomsen_profil_logo.jpg
26-03-2015

Af Thomas Jansen

Mens vi andre går og venter på sæsonpremieren, så arbejdes der stadig fokuseret på træningsbanen, hvor spillerne dog også har svært ved at vente længere efterhånden.

Anfører Nickolaj T. H. Jonstrup er en af dem som gerne snart vil høre det første fløjt, og det er ikke svært at forstå. Det er jo på alle måder en ganske interessant kamp, der venter nu på lørdag.

- Det bliver meget sjovere end at spille træningskampe, det er helt sikkert. Det har været en lang opstart, som har givet os nogle småskader og skavanker, der helt sikkert har drillet trænerteamet. Men samtidig har vi rykket os som hold, da vi har formået at fastholde en stor del af stammen igennem flere år. Det skulle gerne give pote i forårssæsonen, forklarer Nickolaj, som føler sig klar til at spille for alvor nu.

- Vi er super klar til at spille med om point. Samtidig skal vi ud at vise, alle i og omkring klubben, at vores lange opstart har bidraget positivt til vores udvikling. Vi har så mange dygtige spillere som har et stort potentiale. Derfor forventer jeg også, at vi har rykket os efter godt to måneders træning, lyder det fra anføreren, der er godt tilfreds med truppen han befinder sig i.

- Vi har unge spillere der skal ind og vise mandsmod, mens de rutinerede spillere skal føre an. Derudover har vi en bred trup, der giver flere kort på hånden for trænerteamet til at flytte kampenes balance til vores fordel. Alt i alt kan vi ikke være mere klar, men jeg er sikker på at Thisted kommer i en lige så stærk forfatning, hvorfor der er lagt op til et brag af en kamp.

Jo, der er noget at se frem til, som Jammerbugt FC angriberen understreger, og at Thisted trak det længste strå i træningskampen, da de to holdte stødte sammen tidligere på året, giver lidt ekstra blod på tanden, selvom der er respekt for lørdagens modstander.

- Vi tabte for lidt over en måned siden 3-1 i Thisted. Det skal vi først og fremmest ud og revanchere. Vi har haft en god kultur for at være klar i de første kampe i forår- og efterårssæsonen, og det forventer jeg også at vi er i år. Men denne gang skal vi møde et stærkere Thisted mandskab, der har fået tilført noget rutine og fart, forklarer nr. 22, og fortsætter;

- Den rutine og den fart blev vi så rigeligt straffet af sidst vi mødte dem. Men selv har vi ligeledes fået tilført nogle stærke spillere siden, hvorfor vi har flere kort at spille med. Det giver os en god joker på hånden, som vi skal sørge for at spille rigtigt. Alle kampe mod Thisted er intense, med meget nerve og tænding. Så det hold der formår at spille klogt og ikke taber fatningen, er kommet langt, fremhæver Thomsen, som de fleste kender ham, fra tiden inden han gik på knæ på Sparekassen Vendsyssel Arena. Et specielt øjeblik, og måske endda nervepirrende, men godt endte det. Der blev sagt ja til Nickolaj. Nu venter en ny nervepirrende begivenhed lørdag, og lad os på det også ender godt for Nickolaj og resten af de blåblusede.

- Vi glæder os til at se alle sponsorer, venner, familier og alle Jammerbugt fans på lørdag, hvor en af forårets helt store kampe venter os, slutter Nickolaj inden støvlerne pudses, trøje nr. 22 stryges og de sidste løb klares.

Jammerbugt FC og Thisted FC tager hul på foråret lørdag d. 28. marts kl. 15.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena.