Facebook

Nu skal der prøves kræfter med rækkens tophold

d6cd13726b9ddaa8ff8199885e21d5a2.jpg
16-05-2014

Af Thomas Jansen

Lørdag eftermiddag er tiden kommet til at rækkens absolutte tophold Skive IK gæster Sparekassen Vendsyssel Arena.

Og statistikken taler for sig selv. Inden mødet med Jammerbugt FC er det endnu ikke blevet til nederlag i denne sæson for rækkens nummer et, der tilmed har vundet de seneste 18 kampe i træk. En imponerende bedrift, som fortæller alt om hvilken svær opgave der venter de blåblusede i den kommende spillerunde.

- Vi står lørdag over for det bedste hold i rækken. Det hersker der ingen tvivl om. Skive IK ligger på en sikker førsteplads, de er det hold der scorer flest mål og det der lukker færrest ind.  21 sejre, 2 uafgjort og 0 nederlag. Det taler sidst helt eget sprog. Det er med andre ord et rigtig godt hold, som tilmed har en dygtig træner også, lyder det fra Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som har stor respekt for det arbejde den formentlig kommende 1. divisionsklub laver.

- Det er fuldt fortjent, at det med alt sandsynlighed bliver Skive IK som ved sæsonens afslutning rykker op i 1. division. Nu er det ganske vist ikke matematisk helt sikkert at det er sådan det ender, men det er blot et spørgsmål om tid, før dette også er på plads. Og når den tid kommer skal Skive IK have et stort og velfortjent tillykke. Med det set up de har som klub, er Skive IK den rette oprykker. De hører til i 1. division.

Med dette udgangspunkt, er der derfor heller ingen tvivl om at der venter de blåblusede en meget svær kamp lørdag. Men alligevel ser alle særligt meget frem til netop denne kamp.

- Vi glæder os alle sammen. Det er en dejlig kamp at skulle spille.  Det er interessant at skulle testes i alle spillets facetter, som det bliver tilfældet mod Skive. Det bliver svært, men spændende, fremhæver Zinck, der dog samtidig understreger at uanset Skives styrke, så er missionen som altid sejr på hjemmebane.

- Der skal ikke være tvivl om, at vi går efter sejren. Ganske vist kommer Skive IK med 18 sejre i træk inden vores møde lørdag, men selv har vi også en ganske god statistik her på vores hjemmebane og vi skal nok presse dem. Vi har alle mand klar og har et godt hold, og hjemme vil vi, trods stor respekt for rækkens tophold, altid gå 100% efter sejren. Den tror vi også på vi kan få, men det vil kræve at vi alle rammer en god dag og at vi har marginalerne med os, forsikrer Zinck og slutter opfordrende;

- Der er ingen tvivl om, at det bliver god fodboldkamp, og jeg håber virkelig at mange vil komme på stadion og bakke os op mod rækkens tophold. Vi får brug for alt den støtte vi kan få.

Det er lørdag d. 17. maj kl. 14.00 det går løs mellem Jammerbugt FC og Skive IK på Sparekassen Vendsyssel Arena – vi ses på stadion!

Husk også der er en ganske interessant konkurrence denne dag – læs mere her.