Facebook

Nu skal nettet til at blafre

168478aece1d9c44fbeff93c6b811fea.jpg
09-05-2014

Af Thomas Jansen

De seneste to opgør har for Jammerbugt FC været både opmuntrende og frustrerende på en og samme tid.

Præstationerne har nemlig været meget positive med masser af chanceskabende spil, men målene og dermed pointene er til gengæld udeblevet. Det skal der nu laves om på når det i weekenden, lørdag d. 10. maj kl. 13.30, gælder FC Skanderborg på udebane. Det er dog desværre ingen selvfølge at det er sådan det kommer til at gå.

- Det bliver en svær opgave dernede og vi skal arbejde hårdt for at få de tre point. Skanderborg kæmper med næb og klør for livet, og har på det seneste lagt deres stil om, så de på anden vis end tidligere forsøger at spille en god gang fodbold, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck forud for mødet i Skanderborg.

FC Skanderborg er lige nu at finde under nedrykningsstregen, hvorfra der er seks point op til overlevelse. Det er derfor forventeligt, at det er et Skanderborg hold som vil give alt for point denne lørdag, men Bo Zinck er dog ikke i tvivl om hvad der skal til for at løse opgaven til Jammerbugt FC’s fordel.

- For os handler det først og fremmest om at fastholde og fortsætte det gode spil, og så skal vi selvfølgelig have banket nogle bolde i kassen denne gang. Selvom vi på papiret måske er favoritter, så bliver det meget svært. Men vi har ingen skader og ingen karantæner, så vi kan stille bedst mulige hold, og hvis vi er der på dagen, så vinder vi, vurderer Bo Zinck, og understreger at efter et par kampe uden point, så er en sejr i Skanderborg vigtig i forhold til at indfri målet om at hænge på i toppen af rækken.

- Bolden har bare ikke ville ind for os og vi skal ud af den her pointløse periode i en fart. Vi har et hårdt program foran os, hvor vi efter Skanderborg, skal have Skive IK hjemme og HIK ude. Skal vi hænge på i subtoppen, som vi gerne vil, så skal vi have nogle sejre hevet i land, lyder det fra Zinck, som samtidig understreger at det handler om at koncentrere sig om en kamp af gangen.

- De andre kampe må vi koncentrere os om efter på lørdag. Nu gælder det først og fremmest FC Skanderborg, som har fuldt fokus. Vi glæder os. Det bliver dejligt at skulle spille igen. Det har vi ventet hele ugen på.

Nu er ventetiden næsten slut, og lad os så håbe den blå bølge er klar til at rulle ind over Skanderborg, så der lørdag eftermiddag skyller tre point i land i Jammerbugten.

Det gjorde der i efteråret, hvor det blev til hele 4-0 hjemme over lørdagens modstander. En gentagelse af dette resultat ville lune gevaldigt, men det kræver som sagt at chancerne nu omsættes til mål. Nettet skal til at blafre.

FC Skanderborg – Jammerbugt FC lørdag d. 10. maj kl. 13.30.